fbpx

LEVENDE NYHEDER

Emner der vedrører dit liv, dig selv, dine relationer, dit parforhold, dine børn og din familie.

 

Den bedste måde at forudsige fremtiden er ved selv at skabe den. Og sammen med andre er den bedste vej – vi kan og skal ikke gøre alting selv.

Jeg laver videoblogs et par gange om måneden og er snart på trapperne med min første Podcast, Det er kun en tanke!

Meld dig til mit nyhedsbrev og modtag spændende livsforandrende nyheder 2-3 gange om måneden. Heri ekslusive tilbud og informationer om kommende events, for eksempel foredrag, live webinar, kurser, gruppeforløb, online forløb medvidere.  

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Læg gerne en besked hvis jeg er optaget, eller du ringer udenfor telefontiden. 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Motivation med billeder og tekst, som vil inspirere dig til at fastholde kontakten til dig selv og det du gerne vil i dit liv. Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet. Du vil modtage min videoblog, som jeg sender ud et par gange om måneden samt tilbud og informationer om kommende events, heri min kommende Podcast, Det er kun en tanke!

Ha en fortsat god dag, fløjt et par gange, husk at smile højt, kys dig selv og gi en du holder af en stor krammer, virtuelt eller i virkeligheden. Til vi ses igen, alt godt.

Kh Helle.

Velkommen til mit levende nyhedsbrev

Når jeg skriver levende nyhedsbrev, så mener jeg en video, #Videoblog Helle Fonager, hvor jeg reflekterer over et emne, en psykologisk problemstilling, angst, forandringsprocesser og alt det, som ligger indimellem.

Du vil også modtage info om nye tiltag, fantastiske tilbud og opstart af nye gruppeforløb og kurser mv. Der kommer en ny video 2-3 gange om måneden. Og inden længe udkommer min nye Podcast, Det er kun en tanke! Yeah, hvor jeg glæder mig.  

Helle Fonager

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut, foredragsholder og supervisor for fagpersoner. Jeg har gennem de sidste mange år specialiseret mig i angstbehandling, et enme jeg har mange personlige aktier i. 

Til daglig, i min praksis, hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv, så de kan hjælp andre. Så de kan gøre de ting, som de har lyst til. 

Jeg kalder det “Frihed til at være den du er – sammen med andre.”

Mine terapeutiske rødder er funderet i det eksistentialistiske – humanistiske menneskesyn…

At et hvert mennekse må skabe sig selv, at et hvert mennekse grundlæggende er et godt menneske, at selvskabelsen består i at lære at tage et personligt ansvar. At alle har deres egen oplevelse af en situation og derfor ejer ingen sandheden. Vi har det, som vi har det, og det er sådan, det er. Det er vores evne og vilje til at tage ansvar, som afgør, hvordan det kommer til at gå.

Terapi og angstbehandling handler om forandringsprocesser

– og vejen dertil går gennem ansvarserkendelsen. En vej, som ofte er fyldt med indre og ydre konflikter og komplekse følelsesmæssige udfordringer – angst er et udtryk for en sådan konflikt og udfordring.

Hvis du ønsker, der skal ske en forandring i dit liv, må du starte indefra og ud. Du kan ikke forandre dit liv, hvis ikke du er villig til at forandre dig selv.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutsforening og arbejder ud fra deres etiske regler – klik her for yderliger info

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Motivation med billeder og tekst, som vil inspirere dig til at fastholde kontakten til dig selv og det du gerne vil i dit liv. Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet. Du vil modtage min videoblog, som jeg sender ud et par gange om måneden samt tilbud og informationer om kommende events. Jeg ønsker dig en god dag.

Kh Helle.

Jeg giver nu slip på alle oplevelser og dårlige undskyldninger,
som har holdt mig tilbage i min fortid og forhindret mig i at opnå mine mål.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2020 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: h-fonager@mail.dk