LEVENDE NYHEDER

Emner der vedrører dit liv, dig selv, dine relationer, dit parforhold, dine børn og din familie.

Den bedste måde at forudsige fremtiden er ved selv at skabe den. Og sammen med andre er den bedste vej – vi kan og skal ikke gøre alting selv.

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe 40 50 02 72 (bemærk nyt nummer) tirsdag og torsdag i tidsrummet 8.00 – 11.00. Her sidder Pia ved telefonen og tager imod besked.

Velkommen til mit levende nyhedsbrev

Når jeg skriver levende nyhedsbrev, så mener jeg en video, hvor jeg reflekterer over et emne, en psykologisk problemstilling, forandringsprocesser og alt det, som ligger indimellem. Der er højt til loftet, plads til forskellighed – jeg ejer ikke sandheden – og heldigvis for det.

Efter du har modtaget min velkomstmail får du efterfølgende en mail med en video, hvor jeg gennemgår den realistiske tænkningsproces, som er en metode, der bruges i angstbehandling. Den kan bruges af alle, som en ny strategi, en ny tænkemåde, der reducerer dine bekymringer og udfordrer dem, så de bliver mere realistiske.

Helle Fonager – Familieopgangen

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut. Til daglig, i min praksis, hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv, så de kan hjælp andre. Så de kan gøre de ting, som de har lyst til. Jeg hjælper og par og familier med at skabe og vedligeholde en bedre kontakt og kommunikation, så de kan skabe det parforhold og det familieliv, de drømmer om.

Jeg kalder det “Frihed til at være den du er – sammen med andre.”

Mine terapeutiske rødder er funderet i det eksistentialistiske – humanistiske menneskesyn…

At et hvert mennekse må skabe sig selv, at et hvert mennekse grundlæggende er et godt menneske, at selvskabelsen består i at lære at tage et personligt ansvar. At alle har deres egen oplevelse af en situation og derfor ejer ingen sandheden. Vi har det, som vi har det, og det er sådan, det er. Det er vores evne og vilje til at tage ansvar, som afgør, hvordan det kommer til at gå.

Terapi og angstbehandling handler om forandringsprocesser

– og vejen dertil går gennem ansvarserkendelsen. En vej, som ofte er fyldt med indre og ydre konflikter og komplekse følelsesmæssige udfordringer – angst er et udtryk for en sådan konflikt og udfordring.

Hvis du ønsker, der skal ske en forandring i dit liv, må du starte indefra og ud…. du kan ikke forandre dit liv, hvis ikke du er villig til at forandre dig selv…

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutsforening og arbejder ud fra deres etiske regler – klik her for yderliger info

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Jeg giver nu slip på alle oplevelser og dårlige undskyldninger,
som har holdt mig tilbage i min fortid og forhindret mig i at opnå mine mål.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk