fbpx

LEVENDE NYHEDER

Emner der vedrører dit liv, dig selv, dine relationer, dit parforhold, dine børn og din familie.

 

Den bedste måde at forudsige fremtiden er ved selv at skabe den. Og sammen med andre er den bedste vej – vi kan og skal ikke gøre alting selv.

Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan bidrag og hjælpe i denne Coronatid. Det er en svær tid for mange. Jeg har derfor valgt at give dig en gave, gratis adgang til et af mine online kurser. Meld dig til mit nyhedsbrev, og modtage din gave (kuponkode) sammen med e-bogen. Gaven er tilgængelig til og med 12. april 2020.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl.  9-10. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Jeg har åbnet min praksis i Mejlgade og har fortsat online samtaler, så geografi er ikke en hindring. Jeg følger naturligvis myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19.

Skulle hilser fra Signes mor og sige, at det fungerer rigtig godt med online samtalerne.

 

Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan bidrag og hjælpe i denne Coronatid. Det er en svær tid for mange. Jeg har derfor valgt at give dig en gave, gratis adgang til et af mine online kurser. Meld dig til mit nyhedsbrev her, og modtage din gave (kuponkode) sammen med e-bogen. 

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet, også efter du har modtaget din gave. Der er ingen bondinger, ingen forpligtigelser. Ønsker dig en god dag.

Kh Helle.

Velkommen til mit levende nyhedsbrev

Når jeg skriver levende nyhedsbrev, så mener jeg en video, #Videoblog Helle Fonager, hvor jeg reflekterer over et emne, en psykologisk problemstilling, angst, forandringsprocesser og alt det, som ligger indimellem.

Du vil også modtage info om nye tiltag, fantastiske tilbud og opstart af nye gruppeforløb og kurser mv. Der kommer en ny video hver uge, sammen med diverse nyheder. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet. 

Helle Fonager

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut, foredragsholder og supervisor for fagpersoner. Jeg har gennem de sidste mange år specialiseret mig i angstbehandling, et enme jeg har mange personlige aktier i. 

Til daglig, i min praksis, hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv, så de kan hjælp andre. Så de kan gøre de ting, som de har lyst til. 

Jeg kalder det “Frihed til at være den du er – sammen med andre.”

Mine terapeutiske rødder er funderet i det eksistentialistiske – humanistiske menneskesyn…

At et hvert mennekse må skabe sig selv, at et hvert mennekse grundlæggende er et godt menneske, at selvskabelsen består i at lære at tage et personligt ansvar. At alle har deres egen oplevelse af en situation og derfor ejer ingen sandheden. Vi har det, som vi har det, og det er sådan, det er. Det er vores evne og vilje til at tage ansvar, som afgør, hvordan det kommer til at gå.

Terapi og angstbehandling handler om forandringsprocesser

– og vejen dertil går gennem ansvarserkendelsen. En vej, som ofte er fyldt med indre og ydre konflikter og komplekse følelsesmæssige udfordringer – angst er et udtryk for en sådan konflikt og udfordring.

Hvis du ønsker, der skal ske en forandring i dit liv, må du starte indefra og ud. Du kan ikke forandre dit liv, hvis ikke du er villig til at forandre dig selv.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutsforening og arbejder ud fra deres etiske regler – klik her for yderliger info

 

Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan bidrag og hjælpe i denne Coronatid. Det er en svær tid for mange. Jeg har derfor valgt at give dig en gave, gratis adgang til et af mine online kurser. Meld dig til mit nyhedsbrev, og modtage din gave (kuponkode) sammen med e-bogen. Gaven er tilgængelig til og med 12. april 2020.

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet, også efter du har modtaget din gave. Der er ingen bindinger, ingen forpligtigelser. Ønsker dig en god dag.

Kh Helle

Jeg giver nu slip på alle oplevelser og dårlige undskyldninger,
som har holdt mig tilbage i min fortid og forhindret mig i at opnå mine mål.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Jeg har åbnet min praksis i Mejlgade, Aarhus og har fortsat online samtaler, så geografi er ingen hindring.

Ring på 40870985 og hør nærmere.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2019 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: info@hellefonager.dk