fbpx

HELLE FONAGER

Angstbehandling i Mejlgade 95 4. sal – Aarhus C. 

 

Mejlgade 95 er en farvepalet af små og store virksomheder. Kommer du langvejsfra, er det godt at vide, at der er masser af parkeringsmuligheder i nærområdet, både gratis parkering og betalingsparkering. Letbanen kører lige til døren, og der er masser af busforbindelser. Der er elevator til 3 sal.

Min vej er båret af et dybtfølt inderligt ønske – et ønske jeg har for mig selv og for alle mennesker i hele verden – “At hvert menneske må finde friheden til at være sig selv, sammen med andre.”

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Læg gerne en besked hvis jeg er optaget, eller du ringer udenfor telefontiden. 

Tidsbestilling og træffetid

Telefon og booking

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe på 40870985. Jeg har ikke online booking. Læg gerne en besked, hvis ikke jeg er ved telefonen.  Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Hvis du gerne vil ringes op, så husk at sætte kryds i Ring mig op.

E-mail

h-fonager@mail.dk

Adresse

Mejlgade 95 4. sal 8000 Aarhus C

Telefon

40870985

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

15 + 7 =

Helle Fonager - Mejlgade 95 4. sal. 8000 Aarhus C

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Motivation med billeder og tekst, som vil inspirere dig til at fastholde kontakten til dig selv og det du gerne vil i dit liv. Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet. Du vil modtage min videoblog, som jeg sender ud et par gange om måneden samt tilbud og informationer om kommende events, heri min kommende Podcast, Det er kun en tanke!

Ha en fortsat god dag, fløjt et par gange, husk at smile højt, kys dig selv og gi en du holder af en stor krammer, virtuelt eller i virkeligheden. Til vi ses igen, alt godt.

Kh Helle.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min e-bog Motivation med billeder og tekst, som vil inspirere dig til at fastholde kontakten til dig selv og det du gerne vil i dit liv. Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet. Du vil modtage min videoblog, som jeg sender ud et par gange om måneden samt tilbud og informationer om kommende events. Jeg ønsker dig en god dag.

Kh Helle.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2020 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: h-fonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Tusinde tak for din tilmelding