fbpx

HELLE FONAGER

Angstbehandling i Mejlgade 95 4. sal – Aarhus C. 

 

Mejlgade 95 er en farvepalet af små og store virksomheder. Kommer du langvejsfra, er det godt at vide, at der er masser af parkeringsmuligheder i nærområdet, både gratis parkering og betalingsparkering. Letbanen kører lige til døren, og der er masser af busforbindelser. Der er elevator til 3 sal.

Min vej er båret af et dybtfølt inderligt ønske – et ønske jeg har for mig selv og for alle mennesker i hele verden – “At hvert menneske må finde friheden til at være sig selv, sammen med andre.”

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl.  9-10. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Jeg har åbnet min praksis i Mejlgade og har fortsat online samtaler, så geografi er ikke en hindring. Jeg følger naturligvis myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19.

Skulle hilser fra Signes mor og sige, at det fungerer rigtig godt med online samtalerne.

Tidsbestilling og træffetid

 

Telefon og booking

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe på 40870985. Jeg har ikke online booking. Læg gerne en besked, hvis ikke jeg er ved telefonen.  Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

E-mail

info@hellefonager.dk

Adresse

Mejlgade 95 4. sal 8000 Aarhus C

Telefon

40870985

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

5 + 7 =

Helle Fonager - Mejlgade 95 4. sal. 8000 Aarhus C

 

Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan bidrag og hjælpe i denne Coronatid. Det er en svær tid for mange. Jeg har derfor valgt at give dig en gave, gratis adgang til et af mine online kurser. Meld dig til mit nyhedsbrev her, og modtage din gave (kuponkode) sammen med e-bogen. 

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet, også efter du har modtaget din gave. Der er ingen bondinger, ingen forpligtigelser. Ønsker dig en god dag.

Kh Helle.

 

Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan bidrag og hjælpe i denne Coronatid. Det er en svær tid for mange. Jeg har derfor valgt at give dig en gave, gratis adgang til et af mine online kurser. Meld dig til mit nyhedsbrev, og modtage din gave (kuponkode) sammen med e-bogen. Gaven er tilgængelig til og med 12. april 2020.

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet, også efter du har modtaget din gave. Der er ingen bindinger, ingen forpligtigelser. Ønsker dig en god dag.

Kh Helle

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. Jeg har åbnet min praksis i Mejlgade, Aarhus og har fortsat online samtaler, så geografi er ingen hindring.

Ring på 40870985 og hør nærmere.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2019 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: info@hellefonager.dk

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding