Online Booking

Du kan nu booke din næste tid online på Helle Fonager online booking

Helle Fonager online booking opfylder alle kravene til persondataforordningen, også kaldet GDPR

Du kan booke tider til online samtaler og fysiske samtaler. Online samtaler kan kun bookes om tirsdagen, øvrige dage bookes der samtaler i Ry.

Book din næste tid nu

Følg anvisningerne, tjek ledige tider og book din næste samtale. Hvis du ikke er helt tryg ved online booking, er du naturligvis velkommen til at sende en mail eller ringe i min telefontid:

 

  • Mandage kl. 9-11
  • Tirsdage, onsdage og torsdage kl. 9-10
helle fonager smiler

Læs brugervejledningen før du booker en samtaletid

Til dig, der går eller har gået i et forløb

Du er oprettet i online booking. Tryk derfor på login, skriv dit telefonnummer eller din mail. Du vil efterfølgende få tilsendt en talkode, som du skal bruge til login.

Hvis du har været tilmeldt et kursus eller gruppeforløb indenfor de sidste 2 år, er du automatisk oprettet i booking systemet.

Hvis det er længere tid siden, skal du oprette dig på ny.

Til dig, der er her for første gang og ønsker en forsamtale

Opret dig som ny bruger i online booking og følg anvisningerne. Herefter booker du en forsamtale. Du kan både booke online tider og tider i Ry.

Du vil efterfølgende blive kontaktet telefonisk af undertegnet, Helle Fonager. Her får du mulighed for at fortælle lidt mere, om de angstudfordringer du oplever.

Der er lukket for tilgang til angstbehandling for børn 8-12 år. Kort ventetid til angstbehandling for unge 13-17 år og voksne.

Helle Fonager Online booking