fbpx

Angst kurser for fagpersoner

Møder du ængstelige, angste børn, unge eller voksne i din fagpraksis?

Angst vejleder kurserne er målrettet fagpersoner, der ønsker viden om angst og kompetencer i angstvejledning målrettet børn, unge eller voksne.

Angst vejleder kurser for fagprofessionelle

Angstvejleder todages kursus for fagpersoner

Kurset er målrettet lærere, undervisere, pædagoger, socialrådgivere, familiebehandlere, mentorer, sundhedsplejersker, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykomotorisk terapeuter.

Opnå kompetencer i at vejlede og hjælpe angstramte.

Læs mere om kurset

Book et skræddersyet angst vejleder kursus til hele personalegruppen eller afdelingen

Kurset er måltrettet ledere og fagpersoner indenfor den pædagogiske, lærerfaglige, socialfaglige og sundhedsfaglige praksis.

Her er der plads til individuelle behov og ønsker. Jeg tager rundt i hele Danmark og Norden.

Læs mere om kurset

Hør fra tidligere deltagere

Jeg tilmeldte mig angstvejleder weekend kurset. Et fantastisk fagligt berigende kursus, som har givet mig de nødvendige kompetencer til, at kunne hjælpe overbekymrede og ængstelige børn og unge, i min sundhedsfaglige praksis.
Helle er en skøn underviser, der på nærværende og meget inspirerende måde inddrager både relevant teori og super spændende cases.

Heidi Vestergaard

Skolesundhedsplejerske

Jeg var på et endags angstvejleder kursus. Jeg fik en dag, der var spækket med nyttig information omkring angst, grundig gennemgang af strategier til brug i hverdagene og ikke mindst materiale i høj faglig kvalitet. Helle er som underviser engageret og passioneret, hun er en dygtig formidler og er opmærksom på, at alle forstår, hvad der tales om. Jeg vil gerne anbefale alle, der arbejder med børn og unge til at booke et kursus ved Helle. Det bliver en dag, du kan bruge resten af dit arbejdsliv.

Tina Snedker

Socialpædagog og certificeret coach

Det var et sindssyg godt kursus. Det var weekenden værd. Der er selvfølgelig lidt spørgsmål hist og her, men jeg tænker, at det er svar, der kommer, desto mere man prøver sig frem. 😊 Du har ret, det skal lige lande ordentligt i topstykket og sætte sig 😊 Jeg er super glad for, at det blev gennemgået, hvordan man rent praktisk anvender strategierne.

Jeg ser frem til supervision.
God weekend og endnu en gang tak. 😊

Jacob

Socialrådgiver og Mentor

Gir det mening for dig, at få mere viden om angst og angsthåndtering?

Tjek ind og læs mere om de forskellige angst vejleder kurser.

Helle Fonager

Helle Fonager

Underviser, Familie- og Psykoterapeut MPF

Ring til mig