Angstvejleder kurser for ledere og fagpersoner

 

Møder du ængstelige, angste børn, unge eller voksne i din fagpraksis?

Angstvejleder todages kursus for fagpersoner

Tjek kommende planlagte kurser i Jylland, Silkeborg og på Sjælland, Greve.

Kurset er målrettet ledere, lærere, AKT-lærere, skolepsykologer, undervisere, pædagoger, socialrådgivere, familiebehandlere, mentorer, sundhedsplejersker, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, vejledere mv.

Læs mere om kurset, indhold og udbytte, pris, tilmeldig, datoer for planlagte kurser og hvad tidligere deltagere siger om angstvejleder kurset.

Book et skræddersyet angstvejleder kursus

Kurset afholdes hos jer.

Book 1 eller 2 dage.

Kurset er målrettet ledere og fagpersoner / faggrupper indenfor den pædagogiske, lærerfaglige, psykologfaglige, socialfaglige og sundhedsfaglige praksis:

Læs mere om kurset, muligheder, indhold og udbytte, pris, booking og hvad tidligere detagere siger om det skræddersyet angstvejleder kursus.

Læs hvad tidligere deltagere har skrevet om kurserne

Jeg tilmeldte mig angstvejleder weekend kurset. Et fantastisk fagligt berigende kursus, som har givet mig de nødvendige kompetencer til, at kunne hjælpe overbekymrede og ængstelige børn og unge, i min sundhedsfaglige praksis.
Helle er en skøn underviser, der på nærværende og meget inspirerende måde inddrager både relevant teori og super spændende cases.

Heidi Vestergaard

Skolesundhedsplejerske

Jeg var på et endags angstvejleder kursus. Jeg fik en dag, der var spækket med nyttig information omkring angst, grundig gennemgang af strategier til brug i hverdagene og ikke mindst materiale i høj faglig kvalitet. Helle er som underviser engageret og passioneret, hun er en dygtig formidler og er opmærksom på, at alle forstår, hvad der tales om. Jeg vil gerne anbefale alle, der arbejder med børn og unge til at booke et kursus ved Helle. Det bliver en dag, du kan bruge resten af dit arbejdsliv.

Tina Snedker

Socialpædagog og certificeret coach

Det var et sindssyg godt kursus. Det var weekenden værd. Der er selvfølgelig lidt spørgsmål hist og her, men jeg tænker, at det er svar, der kommer, desto mere man prøver sig frem. 😊 Du har ret, det skal lige lande ordentligt i topstykket og sætte sig 😊 Jeg er super glad for, at du gennemgik, hvordan man rent praktisk anvender strategierne.

Jeg ser frem til supervision.
God weekend og endnu en gang tak. 😊

Jacob Ulrik Clausen

Socialrådgiver og Mentor, Team Koordinerende Jobindsats - Lolland Kommune

Der er stor efterspørgsel på fagpersoner, der har viden om angst og kompetencer i angsthåndtering?

 

>> Læs mere om Angstvejleder todageskurset

>> Læs mere om det skrædderesyet angstvejleder kursus

Helle Fonager

Helle Fonager

Lærer, supervisor, familie- og psykoterapeut MPF

Ring til mig