fbpx

Hvordan håndterer du modgang? Hvad gør du helt konkret, når du møder modgang? Bliver du projektiv, giver andre skylden, bare lidt? Eller vender du det indad og gør dig mindre, end du er?

Det kan også være, du står stærkt i dig selv og håndterer, hvad som måtte komme, fordi dine selvbeskyttende sociale færdigheder er veltrænet, erfarende og har den power, du har brug for til at takle, hvad som måtte komme.

Der er ingen tvivl om, at modgang udfordrer vores forhold til os selv, vores selvværd – særligt, hvis vi ikke ved, hvordan vi skal takle modgangen. Og den er jo en del af livet, ikke!

Det er svært at fastholde det gode forhold til én selv, når konfliktniveauet er højt, når tingene ikke lykkes, når angstens dikterende stemme råber af én og varsler katastrofe agtige tilstande, når de negative tanker kører i ring… det er svært. Det er nærmest uundgåelig, at dit forhold til dig selv, dit selvværd, bliver presset.

Og hvis du gør dig mindre, end du er, devaluerer du din egen styrke… og så kan du jo ikke gøre brug af den. Det giver god mening, ikke?

Så hvad kan du gøre – det er et virkelig godt spørgsmål. Du kan beslutte dig for at få trænet og styrket dine selvbeskyttende sociale færdigheder, så dit selvværd har noget at læne sig op ad.

Og her er al den hjælp, du har brug for – STYRK DIT SELVVÆRD er lige blevet opdateret. Du får fuld adgang med det samme / 24 videoer / 24 arbejdsbøger, den vildeste bonussektion og online coaching hver måned..

Jeg vil starte her – det er der absolut ingen tvivl om.

helle-fonager.mykajabi.com/styrk-dit-selvvaerd