fbpx

HELLE FONAGER'S BLOG OM ANGST OG FØLELSER

Book en tid på 40 87 09 85  mandag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 10.00. Du er velkommen til at lægge en besked, så ringer jeg dig op. Det er ikke muligt at booke tider via mail.

Har du oplevet, at din selvtillid svigtede dig, lige som du havde allermest brug for den? 

Har du ofte oplevet, at din selvtillid svigtede dig, lige som du havde allermest brug for den?  Og selvom du ikke ønskede at give op, gjorde du det alligevel - fordi din selvtillid ikke havde tilstrækkelig power til at være vedholdende.Meget genkendeligt - her jeg...

læs mere

Kæmper du mod virkeligheden med ønsketænkning og falsk håb – så kæmper du en kamp, du aldrig kan vinde.

Når vi kæmper mod virkeligheden - er vi i evig konflikt med os selv, vi lider - fordi det er en kamp, vi aldrig kan vinde Jeg indrømmer det gerne - Jeg lyver for mig selv. Nogen gange er virkeligheden bare alt for kold, rå og ukærlig - av... Så jeg krydrer den lidt...

læs mere

Helle Fonager: Cool Kids og Chilled – du får en komplet værktøjskasse til at håndtere angst og bekymringer…

"Havde vi bare vidst, hvad det var - var vi startet for lang tid siden. Vi troede det gik i sig selv igen. Der har været gode perioder, og så lige pludselig vender det tilbage igen 😧😰 Hvor føler man sig magtesløs..." Sådan lyder det fra rigtig mange forældre, når de...

læs mere

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Jeg deler selvfølgelig ikke dine info og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

 Jeg deler selvfølgelig ikke dine info og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2019 | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 87 09 85 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding