TRÆD UD AF ANGSTEN - DIT ONLINE MENTOR KURSUS

Online kursus mod angst for voksne

Et online mentor/coaching kursus til dig, som gerne vil træde ud af angsten sammen med ligesindet.

Der er en vej ud af angsten og ind i friheden til at være den du er - sammen med andre. Og det er den vej, som jeg gerne vil dele med dig - derfor glæder det mig, at du er her. Nederst får du et overblik over hele forløbet.

Du får fuld adgang med det samme, gratis invitation til live webinar hver 14 dag, hvor jeg svarer på spørgsmål ift. processen, det er dit for evigt, og der er fuld returret indenfor 30 dage. Du bliver også medlem af en lukket facebookgruppe hvor i kan støtte hinanden.

Forårstilbud spar 50% t.o.m. 31. maj. betal 1. 2. eller 3. rater, eller køb et abonnement for 145,- pr. måned – ingen bindinger.

Hvad vil du virkelig – i virkeligheden?

Ved du det? Og hvis ikke – har du så en ide om, hvordan du vil finde ud af det?

Det er her vi starter i “Træd ud af angsten”. For hvis ikke du ved, hvad du vil, hvordan kan du så vide, hvad du har brug for? Det giver god mening – ikke!

Jeg er specialiseret i angstbehandling, arbejder både med kognitiv adfærdsterapi, ISTDP korttids-terapi og psykodynamisk- / eksistentiel terapi. Jeg har praksis i Aarhus, hvor jeg til daglig hjælper både børn, unge og voksne.

Du kan være i gang med at ændre dit liv om 5 minutter.

Det starter med en beslutning, og den er naturligvis din. Hvad vil du virkelig – i virkeligheden? Klik på linket – her finder du al information om “Træd ud af angsten ” Du kan læse mere om forløbet og se de forskellige betalingsmuligheder.

Hvad lærer du i dette online kursus?

 • at sætte personlige mål på en ny måde.
 • at afsløre angsten, så den ikke snyder problemet.
 • om angstens dynamik, og hvorfor du er udfordret af denne stærke følelse og andre ikke?
 • hvordan du kan se bagom angsten og finde nye svar, som med garanti vil ændre dit syn på dig selv og andre.
 • hvordan du kan mærke, udtrykke og rumme de følelser, der er i en given situation/konflikt i stedet for at give op.
 • hvad 1. og 2. opgivelse er – her er der fokus på dit personlige lederskab og hvordan du kan lære at styrke dine grænser.
 • at omstrukturere automatiske negative, selvkritiske, bekymrede tanker – så de ikke længere har magten over dig.
 • at udfordre angsten, helt konkret – i virkeligheden.
 • at løse problemer på en konstruktiv måde, som tilgodeser dig og dine relationer.
 • at træne sociale færdigheder, blive mere selvsikker – gør op med oplevelsen af ikke at være god nok, aldrig at lykkes.
 • at give slip på andres mening om dig.
 • hvordan du kan styrke din kommunikation og skabe en bedre kontakt i dine relationer
 • hvordan du takler tilbagefald, så du kan lykkes med at træde ud af angsten
 • at dele dine bekymringer med andre – du bliver inviteret med i et fællesskab, hvor du kan møde andre ligesindet.

Her er der en oversigt over de forskellige moduler og videoer

Intro

 • Intro til forløbet
 • Hvad vil du virkelig – i virkeligheden
 • Min vej ud af angsten

Modul 1. viden om angst – Psykoedukation

 • Hjernen og ANS
 • Sammenhængen mellem tanker og følelser
 • Hvorfor lige mig
 • Konflikttrekanten
 • Dit personlige lederskab – livs- og opgivelses-processer

Modul 2. realistisk Tænkning

 • Realistisk tænkning


Modul 3. eksponering

 • Eksponering – trappestiger er også en tænkemåde
 • Bekymringssurfing
 • Følelsessurfing


Modul 4. problemløsning

 • Problemløsning


Modul 5. sociale færdigheder

 • Sociale færdigheder – et overblik
 • Assertiv adfærd


Modul 6. kommunikation

 • De 4 kommunikationslag
 • Kontakt og kontaktforstyrrelser
 • God feedback


Modul 7. tid til afslapning

 • Forskellige lyd øvelser


Afslutning

 • Overblik – Det næste skridt – en plan

Træd ud af angsten koster 1450 kr. der er 19 videoer, hvor jeg gennemgår de forskellige metoder.

Du kan betale 1. 2. eller 3. rater, eller købe et abonnement. Du får fuld adgang med det samme, gratis invitation til live webinar hver 14 dag, hvor jeg svarer på spørgsmål ift. processen, det er dit for evigt, og der er fuld returret indenfor 30 dage (ikke på abonnement)
Du bliver også medlem af en lukket facebookgruppe hvor i kan støtte hinanden.

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs.

Jeg har lavet en smagsprøve på mit online kursus Træd ud af angsten.

I dag er der mange bud på, hvordan du kan slippe angsten. Måske du allerede har prøvet lidt af hvert, men den bliver ved med at vende tilbage. I dette mini online kursus, vil jeg vise dig, hvordan du kan træde ud af angsten og ind i friheden. Der er fokus på at lære nye kognitive færdigheder, som udfordrer angsten og styrke dit personlige lederskab, så du kan gøre det, du har lyst til. Det er en helt ny vej, som du med garanti ikke har mødt før – en vej jeg selv har gået.

Du kan klikke her under og læse mere. Det koster ikke noget.

Det er ikke let at træde ud af angsten.

Og der er, efter min bedste overbevisning og erfaring, ikke 10 trin til at slippe angsten, som mange reklamerer for. Angst er ikke en følelse, du kan slippe – vi skal kunne blive bange. Det er en super stærkt følelse, et normalt psykologisk begreb, som du kan lære at håndtere, så den ikke forstyrrer dig og dine drømme.

Vejen ud af angsten er snørklet, du famler nogen gange i blinde, håber og tror, og så lykkedes det alligevel ikke. Det er en vej fyldt med frustrerede følelser, tabte drømme og smertefulde erkendelser – fordi du i processen kommer i kontakt med dét, som du er gået glip af, dét som ikke lykkes for dig. Der hvor du blev nød til at give op, fordi du ikke viste, hvad du ellers skulle gøre. Det koster, når angstens dikterende stemme tager styringen, og derfor er det vigtig også at arbejde med de følelser, som gemmer sig bagom angsten. Og det kommer du til – det kan du godt glæde dig til.

Du køber ikke kun et online kursus.

Du får samtidig adgang til professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre ligesindet, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Jeg laver live coaching 2 gange om måneden, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig. Alle spørgsmål behandles fortroligt, og det er gratis at deltage. Du kan også vælge blot at være med på en lytter, og høre de andres spørgsmål. Det er et fantastisk forum.

Så snart du har købt online forløbet, får du en velkomstmail, hvor du også finder en link til webinaret. Det er en lukket gruppe, kun for dig, som har købt forløbet. Der er også mulighed for at deltage i en lukket facebook gruppe, hvis du ønsker det.

TRÆD UD AF ANGSTEN - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs

Hvad vil du virkelig - i virkeligheden?

Hvis du kunne, bare med et knips i fingrene, hvad ville du så ændre her og nu?

Og hvis du gjorde det, hvordan ville dit liv så se ud?
Ved du det? Og hvis ikke - har du så en ide om, hvordan du vil finde ud af det?

Det er her vi starter i "Træd ud af angsten". For hvis ikke du ved, hvad du vil, hvordan kan du så vide, hvad du har brug for? Det giver god mening - ikke!

Hjælp dit angste barn - online kursus

Spring ventekøen over – lær at hjælp dit barn, her og nu. NU med abonnement.

Viden og indsigt om angst, formidlet og illustreret fra hjertet, håndplukket evidensbaseret, kognitive metoder og strategier – og masser af hjælp og støtte undervejs.

Forårstilbud spar 50% t.o.m. 31. maj. betal 1. eller 2. rater, eller køb et abonnement for 184,- pr. måned – ingen bindinger.

Du køber ikke kun et online kursus, du får også adgang til et gratis online, live coaching webinar hver 14 dag. Her får du professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre forældre, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Du kan stille spørgsmål direkte til mig, privat eller i den åbne chat. Og du får også en invitation til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan møde andre forældre, som står i samme situation som jer.

Og jeg er naturligvis med på sidelinjen.

Anmeldelser

"en øjenåbner", "... nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Anonym

Vildt provokerende spørgsmål “Hvad vil du virkelig - i virkeligheden”
Det har jeg aldrig arbejdet med før på den måde - det var svært, derfor så jeg videoen flere gange, som Helle anbefaler. En fantastisk rejse, meget livsbekræftende og overraskende.

Torben

Jeg opsøgte Helle for at få hjælp til min datter, som har stærkt stressrelateret angst. Og hele vores familie er naturligvis meget påvirket af dette, da det er hårdt at se sit barn i mistrivsel. Og sidst jeg var hos Helle var min bekymring for min datter også meget voldsom og altoverskyggende og det - at tænke realistisk omkring vores situation var stærkt udfordret.

For mig er metoden Realistisk tænkning en gave, da jeg fik en anden bevidsthed omkring min store bekymring. Ved at gennemgå spørgsmålene stille og rolige, fik jeg tænkt og italesat - og ikke mindst nysgerrigheden i forhold til, hvad der var på spil for mig var betydningsfuldt. Spørgsmål som hvad frygter du helt konkret, eller hvis det værste sker, hvor slemt ville det være, eller vil du kunne klare det - og ja, jeg ville kunne klare det, og det var en befrielse at jeg pludseligt kunne se det.

Så derfor er denne oplevelse meget vigtigt for mig, og jeg vil bruge metoden Realistisk tænkning igen og igen, for jeg oplever klart mere overskud nu, og mod til at forsætte med at hjælpe min datter, men da også mig i forhold til at håndterer angsten og den situation vi står i.

TIna

Det var lidt af en tilfældighed jeg så Helles hjemmeside. Da jeg hørte Helles egen historie og begyndte at læse og se nogle af de øvrige film, faldt noget på plads for mig.
Jeg har efterfølgende købt online programmet ”Kom ud af angsten”.
Jeg har nu fået ord for det jeg har oplevet, som jeg aldrig helt har forstået. Jeg vidste godt at jeg er en person der bekymre mig meget, men jeg har aldrig tænkt på at det handlede om angst.
Jeg har tidligere gået i terapi, og det har også hjulpet mig, men jeg har alligevel aldrig helt forstået hvad det handlede om for mig.
Det gør jeg nu, og det gør mig i stand til at arbejde med det og handle på det.
Jeg har tænkt på angst som en psykisk sygdom, som det også kan være for nogle, men hverdags angst handler for mig mere om hvordan bekymrende tanker begrænser en i at være den man er, og afholder en fra at leve i overensstemmelse med det man egentlig drømmer om.
Jeg arbejder stadig med online forløbet og lære de teknikker der er med til at ændre ens tanke og handlemønstre.
Det er nemt og overskueligt opbygget, en ting af gangen.
Jeg kan lytte til hvert modul lige så ofte som jeg vil. Jeg bruger det ofte når jeg køre bil..
Stor TAK til Helle for ny viden og indsigt der hjælper mig til at finde ro og bare være mig.

Mette

Konflikttrekanten var en øjenåbner for mig. Jeg har aldrig tænkt på, at kigge bag om angsten - i alle de år jeg har arbejdet med angsten, har jeg udelukkende fokuseret på eksponeringen - nu giver det mening, hvorfor jeg ikke er lykkedes med at komme helt fri. Gør det, gå all in - du vil ikke fortryde det. Helle er super professionel, med et stort hjerte. Hun har selv gået vejen, og det mærkes tydeligt - hun ved, hvad hun taler om.

Lone

Træd ud af angsten -et online mentor kursus

"en øjenåbner", "...nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Søren Frichs Vej 38 B st.th., 8230 Åbyhøj | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding