UDSOLGT Forældrekursus - Hjælp dit angste barn

Aarhus – Lørdag d. 19. maj, 2018, kl. 12:30 til 17:30

Søren Frichs Vej 38B st.tv. 8230 Åbyhøj
Pris 850,-

Lær at hjælpe og støtte dit ængstelige, bekymrede barn. Gør op med tvivlen og få en trin for trin vejledning. På kurset gennemgår vi alle de metoder og strategier du har brug for at lære, når du skal hjælpe og støtte dit barn. Kurset er kun for forældre.

Forældrekursus - workshop

"Hjælp dit angste barn"

Lær at hjælpe og støtte dit ængstelige, bekymrede barn

Gør op med tvivlen og få en trin for trin vejledning. På kurset gennemgår vi alle de metoder og strategier du har brug for at lære, når du skal hjælpe og støtte dit barn. Kurset er kun for forældre.

De kognitive metoder vi arbejde med er videnskabelige og evidensbaseret - de anvendes alle i angstbehandlingen i dag, specifikt i Cool Kids og Chilled angstbehandling, der har stor succes.

Kursusprisen er inkl. online kurset "Hjælp dit angste barn" (normalpris 1999 kr.) og med som ekstra bonus, får du masser af arbejdsark, et mini online kursus til dig selv, så du også kan arbejde med dine bekymringer, og så har jeg en lille overraskelse, som jeg naturligvis ikke afslører før vi ses på dagen.

Det vil være muligt at købe Cool Kids og/eller Chilled arbejdshæfterne separat, de koster 300 kr. pr. sæt.

Så snart du er tilmeldt og har betalt, får du fuld adgang til online kurset og alle de fordele, som følger med - "live coaching webinar hver 14 dag samt adgang til en lukket Facebook gruppe for forældre"

Kursusprisen er også inkl. forplejning, kaffe, te, frugt, brød/ost og kage 100% økologisk.

Tilmeldingen er bindende, der kan ikke refunderes, såfremt du skulle blive forhindret.

Praktisk information

Dato: Lørdag 19. maj 2018, 12:30 til 17:30
Sted: Søren Frichs Vej 38B st.tv. 8230 Åbyhøj
Pris: 1.050,00

Det vil være muligt at købe Cool Kids og/eller Chilled arbejdshæfterne separat, de koster 300 kr. pr. sæt.

Hvis I er flere, som gerne vil afsted (det vil jeg helt klart anbefale), skriver I navn og email i besked feltet. Det er også her I skriver, hvis I ønsker flere arbejdshæfter.

Kursusprisen er inkl. online kurset “Hjælp dit angste barn” (normalpris 1999 kr.)

Kursusprisen er også inkl. forplejning, kaffe, te, frugt, brød/ost og kage 100% økologisk.

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til kurset på 40 87 09 85.

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut MPF, foredragsholder og supervisor
– for yderligere info læs her.

Jeg er uddannet supervisor ved Kempler Instituttet og arbejder proces- og oplevelsesorienteret, hvor jeg kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Erfaringsmæssigt er denne læringsform støttende i forhold til refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

Tilmeld Forældre Kursus

Ring mig op

Arbejdshæfter

10 + 7 =

Mød Celina, som har gået i et Chilled angstbehandlingsforløb - hun har taget nogle af hendes klassekammerater med. Det var helt på eget initiativ - og de sagde ja tak til at deltage. Deres budskab er ret entydigt - sammen, kan vi hjælpe hinanden.

Hvad siger kursisterne

"Meget kompetent og dygtig kursusholder/underviser. Stor viden, behagelig facon og god kontakt til kursisterne. Og ikke mindst en brand i hjertet for børn, unge og voksne med angst og andre udfordringer. En brand man mærker. Derfor kan du trygt kaste dig i Helles arme ligemeget om du leder efter en guide på din personlige rejse eller skal bruge en foredragsholder, der når helt ud i hjørnerne af salen".

Bo Jacobsen

Leder, Randers Ungdomskole.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Søren Frichs Vej 38 B st.th., 8230 Åbyhøj | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk