fbpx

TERAPI AARHUS

Psykoterapeut Helle Fonager

Min vej er båret af et dybtfølt inderligt ønske – et ønske jeg har for mig selv og for alle mennesker i hele verden – “At hvert menneske må finde friheden til at være sig selv, sammen med andre.”

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe på 40 50 02 72 mandag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 10.00. Du er velkommen til at lægge en besked, så ringer jeg dig op.

Psykoterapeutiske tilgange og traditioner

Psykoterapi

– er en videnskabelig baseret behandlingsform – en betegnelse for metoder til behandling af psykosociale og psykosomatiske betingede adfærdsforstyrrelser og lidelsestilstande. Formålet er at lindre/fjerne eksisterende symptomer, at ændre forstyrrede adfærdsmønstre og indstillinger samt at fremme din modning, udvikling og sundhed. Grundlaget for den psykoterapeutiske praksis er relationen mellem terapeut og klient.

Det centrale i psykoterapien er en bearbejdning af de defensive holdninger og indstillinger som du bruger for at undgå oplevelser af fx angst, vrede, sorg, smerte, mindreværd, skam og skyldfølelse. Målet er at bevidstgøre, at det, der hindrer den personlige udvikling, er fastlåste og stivnede måder at forholde sig til sig selv, til omverdenen og til andre mennesker.

Kognitiv terapi/kognitiv adfærdsterapi

– er en psykoterapeutisk hovedretning, der kan tage udgangspunkt i en konkret situation, adfærdsproblematik eller anden problemstilling, noget der er typisk/karakteristisk for dig, i dit liv, lige her og nu. Det kan fx være angst, depression, stress, misbrug eller noget helt andet. Hovedformålet er at afhjælpe følelsesmæssig fastlåsthed og ændre uhensigtsmæssig adfærd – adfærd, der hæmmer din livsudfoldelse. Der arbejdes helt konkret med…

  • dine tanker – det du tænker om din situation/problemstilling
  • dine kerneantagelser, dvs. faste overbevisninger, forestillinger og tolkninger
  • dine leveregler – de spilleregler du lever efter
  • dine automatiske tanker – de tanker du gør dig om en given situation – både negative og positive.

Kognitiv terapi en en meget konkret og målrettet terapiform, der synliggør på hvilken måde, du er medspiller i dine egne konfliktpunkter og livskriser. Læs mere.

Terapeutiske forløb

Rammerne for det terapeutiske forløb aftales fra gang til gang.
Tjek pris, forløb og tilmelding. klik her >>

Et terapeutisk forløb varierer, alt efter behov og problemstilling. Har du aldrig gået i terapi før, anbefaler jeg, i første omgang, at du kommer mindst fem gange. Du må være indstillet på selv at gøre en indsats – for du er den primære i forløbet – det er dig, der skaber forandring og udvikling i dit liv…

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Så de kan gøre det de har lyst til og drømmer om. Der er fokus på at lære nye færdigheder og opbygge modet. Og her kommer vi ikke uden om selvværdet – som er det bærende fundament – selvværd er det omdømme du har i dig selv.

Jeg kalder det frihed til at være den du er – sammen med andre.

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

7 + 1 =

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe på 40 50 02 72 mandag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 10.00. Du er velkommen til at lægge en besked, så ringer jeg dig op.

Træd ud af angsten -et online mentor kursus

"en øjenåbner", "...nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding