fbpx

STYRK DIT SELVVÆRD

Få et GODT forhold til dig selv.

Her har du brug for at træne og styrke dine sociale færdigheder - ja, den er god nok. Dit selvværd bruger nemlig den energi dine sociale færdigheder genererer.

 

NYT OPDATERET ONLINEKURSUS 1. maj, 2019

 

Der er fokus på dine selvbeskyttende sociale færdigheder og dit selvværd.

Hvis du er udfordret af den velkendte tankekonstruktion "jeg er ikke god nok" er du landet det helt rigtige sted. Dit forhold til dig selv er livslangt - her skal du ikke være nøjsom, her skal du investere.

Hvordan står det til med dine selvbeskyttende sociale færdigheder?

 

Sociale færdigheder er ikke noget, du er født med, de udvikles livet igennem, opbygges og holdes ved lige, når du bruger dem aktivt. Hvor god er du til at passe på dig selv, og holde fast i det du gerne vil opnå? Hvilke strategier bruger du?

Her lærer du at slippe kontrollen.

For kontrol er ikke en del af dine selvbeskyttende sociale færdigheder. Tværtimod – så er “behovet” for kontrol et udtryk for, at nogle af dine færdigheder ikke fungerer optimalt.

Kontrol handler om at skabe forudsigelighed, så man ikke bliver overvældet. Du kan måske genkende følgende tanker “jeg vil helst vide, hvad, hvornår, hvem, hvor længe, hvorfor” Så jeg ved, hvad der venter mig, så jeg er forberedt. Der er et indbildt behov for sikkerhed, og det påvirker din adfærd – genkendeligt?

Måske du har en tendens til, på en lidt bekymret, bestemmende måde, at kontrollere dem du er samme med – særligt dem, som er tættest på dig. Du blander dig i alt, prøver at lade være, men det giver så meget uro i kroppen, at du giver efter. Du prøver at slappe af, tage tingene som de kommer – det er bare ikke muligt, for dine selvbeskyttende færdigheder kan ikke hjælpe dig, og det ved du – mere eller mindre bevidst. Det er derfor, du altid er velforberedt til fingerspidserne – for hvad nu hvis.. Ja hvad nu hvis?

Eller måske trives du bedst alene i dit eget gode selskab, her er der ingen krav, ingen forventninger – så her har du ikke brug for dine selvbeskyttende færdigheder. Smart ikke!

Det kan også være, at du på en lidt underdanig, hjælpeløs måde gør dig afhængig af andre, selvom det ikke er det, du ønsker. Du har svært ved at tage beslutninger, bliver hele tiden i tvivl, er det nu også det rigtige. Måske overlader du beslutningen til  andre, fordi dine selvbeskyttende færdigheder ikke slår til. Eller måske udskyder du beslutningen, mens du venter på klarhed..

Der er mange måder hvorpå vores adfærd, og vores forhold til os selv (selvværd) afslører om vores færdigheder har tilstrækkelig power. Tjek listen over færdighederne – hvor står du stærkt og hvor er der plads til forbedringer?

 

Det er din adfærd, det du gør, eller ikke gør, som fortæller dig og omverdenen, om du har et godt selvværd – et godt forhold til dig selv.

 

Er der plads til forbedringer, så vil jeg virkelig anbefale, at du investerer i onlinekurset Styrk dit Selvværd – her får du viden, helt konkrete øvelser du kan træne igen og igen og mulighed for at stille spørgsmål i forhold til dine udfordringer.

Når du skal udfordre dig selv sammen med andre, når du træder ud af din komfortzone vil du helt naturligt opleve en grad af angst

 

Du vil blive usikker, nervøs, spændt, føle dig akavet, ængstelig og måske ligefrem bange. Og hvis dine selvbeskyttende færdigheder ikke fungerer optimalt, vil det forstærke ængsteligheden, og du vil få lyst til at trække dig eller opgive. Dine problemløsende færdigheder vil heller ikke træde helt i karakter, fordi de ikke har nok power – de trækker nemlig på de erfaringer, du har indenfor de selvbeskyttende færdigheder.

Det er min helt klare overbevisning, både ud fra min daglige praksis, og også ud fra mine egen personlige erfaringer, at stærke selvbeskyttende færdigheder styrker dine muligheder for at lykkes, med det du gerne vil opnå i betydelig grad. Det vil også styrke dine relationer og din følelsesmæssige balance, fordi du lærer at sige nej, når du mener nej, fordi du lærer at gennemskue, når nogen forsøger at overtale dig til noget, du dybeste set ikke har lyst til, fordi du lærer at mærke dine behov og gå efter dem uden at få dårlig samvittighed, fordi du lærer at holde fast i dine mål og det du gerne vil… Og sådan kunne jeg blive ved.

Jeg er ikke i tvivl – er du?

Hvad koster det og hvordan melder jeg mig til Styrk dit selvværd?

Det koster 990 kr. Du kan betale 1. / 2. eller 3. rater. 1. Maj kommer der en helt ny opdateret version, og der er selvfølgelig lagt ekstra i bonussektionen for at fejre det. Det er muligt, at få en gratis smagsprøve på onlinekurset, hvis du gerne vil tjekke det ud, inden du investerer – tilmeldingen åbner 1. maj 2019.

Her er, hvad du kommer til at arbejde med i onlinekurset

Oversigt over de selvbeskyttende færdigheder.

 • Forberede dig på en svær samtale.
 • Sige fra – uden at få dårlig samvittighed.
 • Overbevise nogen – få gennemført dine ideer.
 • Vise tillid – stole på andre, vær ærlig og åben.
 • Vise selvtillid – vide hvad du vil, undgå underdanig og/eller aggressiv adfærd.
 • Komme ud af en situation – afslutte en samtale.
 • Klare modgang og samtidig fastholde dine mål.
 • Holde på dine personlige rettigheder – også når nogen stiller urimelig krav og presser dig.
 • Stille krav – udtrykke krav, ønsker og holde fast i dem.
 • Identificere egne behov og holde fast i dine mål – og vide hvornår din motivation er styret af kortsigtet behov.
 • Identificere andres behov – opmærksomhed og forståelse for andres behov og reaktioner – vide hvad, der motivere dem.
 • Reagere når nogen forsøger at overtale dig – sige til og fra.
 • Slappe af – mærke når du bliver anspændt.
 • Identificere negative tanker og ændre dem.
 • Identificere andres destruktive handlinger og beskytte dig selv – gennemskue, når nogen forsøger at styre og manipulere dig på en destruktiv måde.

Derfor er det en god ide at investere i onlinekurset Styrk dit selvværd.

 

Invester i dig selv, her og nu – lær at give slip på andres mening om dig, styrk dit selvværd – det omdømme du har i dig selv. Når du kan stå op for dig selv, styrker du samtidig troen på dig selv, og dine muligheder for at skabe det liv du gerne vil.

“Kan jeg virkelig lære det?”

Ja, det kan du. Det handler om at tilegne sig ny viden, lære nye færdigheder og øve og træne. Det tager tid, det er ikke et quick fix – her er der ingen hurtige genveje til at opnå resultater. Alle øvelserne følger det gamle princip om “øvelse gør mester”. Tænk på hvor længe du har været udfordret – du er her, du har søgt, du har taget det første skridt – anerkend dig selv for det. Vil det ikke være tæt på magisk tænkning, hvis jeg postulerede, at du kunne transformere dine selvbeskyttende færdigheder i 10 trin – her og nu? Vi har fat i fundamentet inden for de sociale færdigheder – det tager længere tid. Hvor lang tid afhænger af din vilje og vedholdenhed ift. at arbejde med de øvelser, du får med. Og her er der masser af hjælp og støtte.

“Hvordan foregår det?”

Det foregår online på din computer. Når du har købt adgang til onlinekurset, er det dit for evigt. Der er 7 moduler, mange timers video, 22 forskellige digitale arbejdsbøger med øvelser, som du kan downloade og en spændende bonus sektion. Dertil et live webinar hver måned, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig og få støtte og hjælp til din proces. Du får også et link til en lukket Facebook. Der er fuld anonymitet, det er kun mig, der har dine kontaktoplysninger, og de bliver ikke videregivet.

“Hvad får jeg ud af det?”

Du får en konkret mulighed for at arbejde målrettet med at styrke, opbygge og træne dine selvbeskyttende sociale færdigheder, så dit selvværd har noget at læne sig op ad. Her skal du virkelig ikke være nøjsom, her skal du investere i dig selv. Dit selvværd vil kvittere med mere livsglæde, større entusiasme, selvkærlighed, indre ro, styrke og selvsikkerhed. Det vil give dig en større mulighed for at opnå det, du går og drømmer om i dit liv.

Hvis jeg kunne starte forfra, ville jeg starte her – der er absolut ingen tvivl. 

 

Det er her, jeg har haft mine største udfordringer, uden at vide det. Jeg var ikke klar over, hvor vigtige de selvbeskyttende færdigheder var for mit selvværd. I dag, har jeg et helt andet forhold til mig selv.  Jeg kan dele med dig her og nu, at det er markant anderledes at gå ud i verden med stærke selvbeskyttende sociale færdigheder. Og jeg kan sige med hånden på hjertet, at jeg er inderlig stolt og glad for den person, det menneske jeg er blevet til. Jeg værdsætter mig selv i en helt ny skala, og det har haft en overraskende og super positiv indflydelse på mine relationer – særligt i forhold til mine voksne børn.

Få en gratis smagsprøve på Styrk dit Selvværd – tilmelding åbner 1. maj

 

Hvis du ikke før har prøvet af arbejde online og følge et onlinekursus, eller hvis du blot er nysgerrig i forhold til form og indhold.

Jeg har valgt et par færdigheder ud, som jeg selv har arbejdet intenst med, og som jeg oplever rigtig mange mennesker kæmper lidt med.

 • Intro – hør min historie.
 • Vise selvtillid – vide hvad du vil, undgå underdanig og/eller aggressiv adfærd.
 • Klare modgang og samtidig fastholde dine mål.
 • Identificere negative tanker og ændre dem.

 

Klik på knappen og læs mere om mini kurset. Du får 4 videoer, som du kan se i en begrænset periode og to bonusser, som er dine for evig tid – som skrevet koster det ikke noget.

Her finder du vej til Helle Fonager – Online Kurser

 

Jeg har siden 2016 udviklet og udgivet fire online kurser, og der er flere på vej. Her er der hjælp og støtte 24/7, når det passer dig og din kalender. Vores selvbevidsthed er oftest mest nærværende, når vi har fri, om aftenen, i weekenden og i ferier. Når roen sænker sig, er der tid til at gøre status over dagens aktiviteter og gøremål –  særligt de udfordringer, konflikter og besværligheder du har. Forestil dig, at du har hjælp og støtte lige ved hånden, så du kan være aktiv med dine problemløsende færdigheder, og lære at mestre de situationer du er udfordret i – i stedet for at tænke, måske ligefrem overtænke situationen igen og igen.  En ting er sikkert, tanker i sig selv kan ikke løse noget, tværtimod, så kan de vedligeholde, fastholde og endda forstærke en problematik. Vær nysgerrig, de koster ikke noget.

TRÆD UD AF ANGSTEN - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs

Hvad vil du virkelig - i virkeligheden?

Hvis du kunne, bare med et knips i fingrene, hvad ville du så ændre her og nu?

 

Og hvis du gjorde det, hvordan ville dit liv så se ud?
Ved du det? Og hvis ikke - har du så en ide om, hvordan du vil finde ud af det?

Det er her, vi starter i online kurset "Træd ud af angsten" Det er en fantastisk video, som hjælper dig, med at fokusere på det du gerne vil - i virkeligheden

 

 

Anmeldelser

At være med i dit Angst gruppe forløb (Træd ud af angsten) er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv 😍 I dag har jeg været ude og gå tur. Her hørte jeg alle dine nye lydøvelser ToGo. Det var SUPER Helle 😄 Virkelig brugbart og ligetil. Af ❤ TAK. Jeg kan desværre ikke d. 30 august. Jeg er jo begyndt at gøre det, jeg virkelig gerne vil 😄 så jeg skal på spirituel rejse med en flok kvinder 😍
Stort knus Anonym

"en øjenåbner", "... nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk" 😄, "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Anonym

Vildt provokerende spørgsmål “Hvad vil du virkelig - i virkeligheden”
Det har jeg aldrig arbejdet med før på den måde - det var svært, derfor så jeg videoen flere gange, som du anbefaler. En fantastisk rejse, meget livsbekræftende og overraskende. Og fantastisk med de lydøvelser ToGo, de er super gode 😄

Torben

Jeg opsøgte Helle for at få hjælp til min datter, som har stærkt stressrelateret angst. Og hele vores familie er naturligvis meget påvirket af dette, da det er hårdt at se sit barn i mistrivsel. Og sidst jeg var hos Helle var min bekymring for min datter også meget voldsom og altoverskyggende og det - at tænke realistisk omkring vores situation var stærkt udfordret.

For mig er metoden Realistisk tænkning en gave, da jeg fik en anden bevidsthed omkring min store bekymring. Ved at gennemgå spørgsmålene stille og rolige, fik jeg tænkt, mærket og italesat, hvad der var på spil for mig - det gjorde en verden til forskel. Spørgsmål som hvad frygter du helt konkret, eller hvis det værste sker, hvor slemt ville det være, eller vil du kunne klare det - og ja, jeg ville kunne klare det, og det var en befrielse, at jeg pludseligt kunne se og mærke det 😍

Så derfor er denne oplevelse meget vigtigt for mig, og jeg vil bruge metoden Realistisk tænkning igen og igen, for jeg oplever klart mere overskud nu, og mod til at forsætte med at hjælpe min datter, men da også mig i forhold til at håndtere angsten, og den situation vi står i.

Kh TIna

Det var lidt af en tilfældighed jeg så Helles hjemmeside. Da jeg hørte Helles egen historie og begyndte at læse og se nogle af de øvrige film, faldt noget på plads for mig.
Jeg har efterfølgende købt online programmet ”Træd ud af angsten”.
Jeg har nu fået ord for det, jeg har oplevet, som jeg aldrig helt har forstået. Jeg vidste godt, at jeg er en person der bekymrer mig meget, men jeg har aldrig tænkt på, at det handlede om angst.
Jeg har tidligere gået i terapi, og det har også hjulpet mig, men jeg har alligevel aldrig helt forstået, hvad det handlede om for mig.
Det gør jeg nu, og det gør mig i stand til at arbejde med det og handle på det.
Jeg har tænkt på angst som en psykisk sygdom, som det også kan være for nogle, men hverdagsangst handler for mig mere om, hvordan bekymrende tanker begrænser en, i at være den man er, og afholder en fra at leve i overensstemmelse med det man egentlig drømmer om.
Jeg arbejder stadig med online forløbet og lærer de teknikker, der er med til at ændre ens tanker og handlemønstre.
Det er nemt og overskueligt opbygget, en ting af gangen 😄
Jeg kan lytte til hvert modul lige så ofte som jeg vil. Jeg bruger det ofte, når jeg kører bil..
Stor TAK til dig Helle for ny viden og indsigt der hjælper mig til at finde ro og bare være mig.

Mette

Konflikttrekanten var en øjenåbner for mig. Jeg har aldrig tænkt på, at kigge bag om angsten - i alle de år jeg har arbejdet med angsten, har jeg udelukkende fokuseret på eksponeringen - nu giver det mening, hvorfor jeg ikke er lykkedes med at komme helt fri. Gør det, gå all in - du vil ikke fortryde det. Helle er super professionel, med et stort hjerte. Hun har selv gået vejen, og det mærkes tydeligt - hun ved, hvad hun taler om.

Lone

Træd ud af angsten -et online mentor kursus

“en øjenåbner”, “…nu forstår jeg, nu giver det mening – så fantastisk”, “selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset – nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år – det er det vildeste” “Ad hjertet tak – at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over – nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet”

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2019  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding