fbpx

SOCIAL SKILLS BOOTCAMP

Lær at styrke dine sociale færdigheder

NYT OPDATERET ONLINEKURSUS januar, 2019

Her er der er fokus på dine selvbeskyttende sociale færdigheder og dit selvværd.

Hvis du er udfordret af den velkendte tankekonstruktion "jeg er ikke god nok" er du landet det helt rigtige sted.

Hvordan står det til med dine selvbeskyttende sociale færdigheder?

Sociale færdigheder er ikke noget, du er født med, de udvikles livet igennem og holdes ved lige, når du bruger dem.

Hvor god er du til at passe på dig selv, og holde fast i det du gerne vil opnå. Der er fokus på dine selvbeskyttende færdigheder – det er her, du fastholder, anerkender og respekterer dine personlige rettigheder på lige fod med andres.

Her kan du roligt slippe kontrollen

– for kontrol er ikke en del af dine selvbeskyttende sociale færdigheder. Tværtimod – så er “behovet” for kontrol et udtryk for, at nogle af dine selvbeskyttende færdigheder ikke fungerer optimalt.

Kontrol handler om at skabe forudsigelighed, så man ikke lige pludselig bliver overvældet- “jeg vil helst vide, hvad, hvornår, hvem, hvor længe, hvorfor” Så jeg ved, hvad der venter mig, så jeg er forberedt. Der er et indbildt behov for sikkerhed – det er altafgørende. Og påvirker din adfærd.

Det kan være du trives bedst alene, i dit eget gode selskab, her er der ingen krav, ingen forventninger – så her har du ikke brug for dine selvbeskyttende færdigheder. Smart ikke!

Det kan også være, at du på en lidt underdanig, hjælpeløs måde gør dig afhængig af andre

– du har svært ved at tage beslutninger, bliver hele tiden i tvivl, er det nu også det rigtige. Du overlader det til andre, fordi dine selvbeskyttende færdigheder ikke slår til.

Eller måske har du en tendens til, på en lidt “aggressiv” bestemmende måde at kontrollere dem du er samme med – særligt dem, som er tættest på dig. Du blander dig i alt, prøver at lade være, men det giver så meget uro i kroppen, at du giver efter. Du prøver at slappe af, tage tingene som de kommer – det er bare ikke muligt, for dine selvbeskyttende færdigheder kan ikke hjælp dig, og det ved du – mere elle mindre bevidst. Det er derfor, du altid er velforberedt til fingerspidserne – for hvad nu hvis.. Ja hvad nu hvis?

Så hvor god er du til at stå op for dig selv, og holde fast i det du gerne vil opnå – på en skala fra 1 -10?

Er der plads til forbedringer, så vil jeg virkelig anbefale, at du melder dig til Social Skills – Bootcamp – her får du viden, helt konkrete øvelser du kan træne og mulighed for at stille spørgsmål i forhold til dine udfordringer – du kan også blot være med på en lytter.

Jeg er specialiseret i angstbehandling, arbejder både med kognitiv adfærdsterapi, ISTDP korttids-terapi og psykodynamisk- / eksistentiel terapi. Jeg har praksis i Aarhus, hvor jeg til daglig hjælper både børn, unge og voksne med at transformere angste til indre ro, selvsikkerhed og styrke – og de største udfordringer, som de feste har, ligger indenfor de selvbeskyttende færdigheder.

Når du skal udfordre dig selv sammen med andre, når du træder ud af din komfortzone vil du helt naturligt opleve en grad af angst

– du vil blive usikker, nervøs, spændt, føle dig akavet, ængstelig og måske ligefrem bange. Og hvis dine selvbeskyttende færdigheder ikke fungerer optimalt, vil det forstærke ængsteligheden, og du vil få lyst til at trække dig eller opgive. Dine problemløsende færdigheder vil heller ikke træde helt i karakter, fordi de ikke har nok power – de trækker nemlig på de erfaringer, du har, indenfor de selvbeskyttende færdigheder.

Det er min helt klare overbevisning, både ud fra min daglige praksis, og også ud fra mine egen personlige erfaringer, at stærke selvbeskyttende færdigheder styrker dine muligheder for at lykkes med det du gerne vil opnå i betydelig grad. Det vil også styrke dine relationer og din følelsesmæssige balance, fordi du lærer at sige nej, når du mener nej, fordi du lærer at gennemskue, når nogen forsøger at overtale dig til noget, du dybeste set ikke har lyst til, fordi du lærer at mærke dine behov og gå efter dem uden at få dårlig samvittighed, fordi du lærer at holde fast i dine mål og det du gerne vil… Og sådan kunne jeg blive ved. Forstil dig, hvad alt det vil gøre ved dit selvværd – det forhold du har til dig selv?

 

Enig – det vil styrke dit selvværd, fordi du giver dig selv værdi og betydning. Er du stadig i tvivl?

Her er, hvad du kommer til at arbejde med Social Skills Bootcamp

Oversigt over de selvbeskyttende færdigheder.

 • Forberede dig på en svær samtale.
 • Sige fra – uden at få dårlig samvittighed.
 • Overbevise nogen – få gennemført dine ideer.
 • Vise tillid – stole på andre, vær ærlig og åben.
 • Vise selvtillid – vide hvad du vil, undgå underdanig og/eller aggressiv adfærd.
 • Komme ud af en situation – afslutte en samtale.
 • Klare modgang og samtidig fastholde dine mål.
 • Holde på dine personlige rettigheder – også når nogen stiller urimelig krav og presser dig.
 • Stille krav – udtrykke krav, ønsker og holde fast i dem.
 • Identificere egne behov og holde fast i dine mål – og vide hvornår din motivation er styret af kortsigtet behov.
 • Identificere andres behov – opmærksomhed og forståelse for andres behov og reaktioner – vide hvad, der motivere dem.
 • Reagere når nogen forsøger at overtale dig – sige til og fra.
 • Slappe af – mærke når du bliver anspændt.
 • Identificere negative tanker og ændre dem.
 • Identificere andres destruktive handlinger og beskytte dig selv – gennemskue, når nogen forsøger at styre og manipulere dig på en destruktiv måde.

Derfor er det en god ide at investere i onlinekurset Social Skills Bootcamp – lær at styrke dine sociale færdigheder.

Invester i dig selv, her og nu – lær at give slip på andres mening om dig, styrk dit selvværd – det omdømme du har i dig selv. Når du kan stå op for dig selv, styrker du samtidig troen på dig selv, og dine muligheder for at skabe det liv du gerne vil.

“kan man virkelig lære alt det på kun 7 uger?”

Nej, det tager længere tid. Tænk på hvor længe du har bøvlet med andres mening om dig – hvis det er der, du er udfordret. Vil det ikke være tæt på magisk tænkning, hvis jeg postulerede, at du kunne transformere dine selvbeskyttende færdigheder på kun syv uger? Vi har fat i fundamentet inden for de sociale færdigheder – så det tager længere tid. Hvor lang tid afhænger af din vilje og vedholdenhed ift. at arbejde med de øvelser, du får med. Og her er der masser af hjælp og støtte.

“Hvordan foregår det – jeg er ikke så teknisk?”

Det foregår online på din computer. Når du har købt adgang til onlinekurset, er det dit for evigt. Der er 7 moduler, mange timers video, 22 forskellige digitale arbejdsbøger med øvelser, som du kan downloade og en spændende bonus sektion. Dertil et live webinar hver måned, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig og få støtte og hjælp til din proces. Du får også et link til en lukket Facebook. Der er fuld anonymitet, det er kun mig, der har dine kontaktoplysninger, og de bliver ikke videregivet.

“Er det noget for mit barn – må vi se det sammen?”

Ja, det er absolut noget for dit barn – det er super vigtigt, at dit barn også har stærke selvbeskyttende færdigheder – og derfor er jeg i fuld gang med at lave et onlinekursus målrette børn og unge. Social Skills Bootcamp er fra 18 år+. Det er op til dig at vurdere, om dit barn kan have glæde af det nuværende forløb.

“Hvis jeg ikke kan være med på det live webinar – hvad gør jeg så?”

Så tjekker du din indbakke dagen efter, her ligger der en replay, som du kan se igen og igen, når det passer dig. Det hele foregår online, tilpasset din tid og din kalender.

“Hvad får jeg helt konkret ud af det?”

Du får en konkret mulighed for at arbejde målrettet med at styrke, opbygge og træne dine selvbeskyttende færdigheder. Her skal du virkelig ikke være nøjsom, her skal du investere i dig selv. Dit selvværd vil kvittere med mere livsglæde, større entusiasme, selvkærlighed, indre ro, styrke og selvsikkerhed. Det vil give dig en større mulighed for at opnå det, du går og drømmer om i dit liv. Du får 22 arbejdsbøger, til digital download – her er din arbejdsplan, hands-on, trin for trin. Du får mere end 7 timers video, hvor jeg gennemgår alle de forskellige færdigheder. Videoer som du kan se igen og igen, når det passer dig og din tid – lettere bliver det ikke.

Hvad koster det og hvordan melder jeg mig til Social Skills Bootcamp?

Det koster 990 kr. du kan dele betalingen op i 2. eller 3. rater

Du får mange timers video, hvor jeg gennemgår de 16 super vigtige selvbeskyttende færdigheder, trin for trin, dertil 22 digitale arbejdsbøger som du kan downloade og en super spændende bonussektion. Det er dit for evigt, og prisen er inkl det live webinar, som afholdes hver måned.

 

Klik på knappen SE VIDEOEN OM SOCIAL SKILLS – og du kommer direkte til slagssiden.

Her får du en gratis smagsprøve på “Træd ud af angsten”

I dag er der mange bud på, hvordan du kan slippe angsten. Min erfaring er, at der skal meget mere til. Angst er ikke en følelse, du kan slippe, den er vores mest primitive forsvarsmekanisme – vi skal kunne blive bange. Angst er en følelse, du kan lære at håndtere og udfordre – det er derfor, jeg kalder processen for “Træd ud af angsten og ind i friheden”

Måske du allerede har prøvet lidt af hvert, men den bliver ved med at vende tilbage. I dette mini online kursus, gir jeg en smagsprøve på, hvordan du kan træde ud af angsten og ind i friheden. Der er fokus på at lære nye kognitive færdigheder, der udfordrer angsten og styrker dit personlige lederskab, så du kan gøre det, du har brug for og lyst til. Det er en helt ny vej, som du med garanti ikke har mødt før – en vej jeg selv har gået.

Du kan klikke her under og læse mere – som sagt, så koster det ikke noget.

Det er ikke let at træde ud af angsten – derfor anbefaler jeg altid at gøre det sammen med andre.

Og der er, efter min bedste overbevisning og erfaring, ikke 10 trin til at slippe angsten, som mange reklamerer for. Angst er ikke en følelse, du kan slippe – vi skal kunne blive bange. Det er en super stærkt følelse, et normalt psykologisk begreb, som du kan lære at håndtere, så den ikke forstyrrer dig og dine drømme.

Vejen ud af angsten er snørklet, du famler nogen gange i blinde, håber og tror, og så lykkedes det alligevel ikke. Det er en vej fyldt med frustrerede følelser, tabte drømme og smertefulde erkendelser – fordi du i processen kommer i kontakt med dét, som du er gået glip af, dét som ikke lykkes for dig. Der hvor du blev nød til at give op, fordi du ikke viste, hvad du ellers skulle gøre. Det koster, når angstens dikterende stemme tager styringen, og derfor er det vigtig også at arbejde med de følelser, som gemmer sig bagom angsten, og træne dine selvbeskyttende sociale færdigheder. Og det kommer du til – det kan du godt glæde dig til.

Du køber ikke kun et online kursus, når du investerer i “Træd ud af angsten”

Du får samtidig adgang til professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre ligesindet, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Jeg laver live coaching 2 gange om måneden, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig. Alle spørgsmål behandles fortroligt, og det er gratis at deltage. Du kan også vælge blot at være med på en lytter, og høre de andres spørgsmål. Det er et fantastisk forum.

Så snart du har købt online forløbet, får du en velkomstmail, hvor du også finder en link til webinaret. Det er en lukket gruppe, kun for dig, som har købt forløbet.

TRÆD UD AF ANGSTEN - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs

Hvad vil du virkelig - i virkeligheden?

Hvis du kunne, bare med et knips i fingrene, hvad ville du så ændre her og nu?

 

Og hvis du gjorde det, hvordan ville dit liv så se ud?
Ved du det? Og hvis ikke - har du så en ide om, hvordan du vil finde ud af det?

Det er her, vi starter i online kurset "Træd ud af angsten" Det er en fantastisk video, som hjælper dig, med at fokusere på det du gerne vil - i virkeligheden

 

 

Anmeldelser

At være med i dit Angst gruppe forløb (Træd ud af angsten) er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv 😍 I dag har jeg været ude og gå tur. Her hørte jeg alle dine nye lydøvelser ToGo. Det var SUPER Helle 😄 Virkelig brugbart og ligetil. Af ❤ TAK. Jeg kan desværre ikke d. 30 august. Jeg er jo begyndt at gøre det, jeg virkelig gerne vil 😄 så jeg skal på spirituel rejse med en flok kvinder 😍
Stort knus Anonym

"en øjenåbner", "... nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk" 😄, "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Anonym

Vildt provokerende spørgsmål “Hvad vil du virkelig - i virkeligheden”
Det har jeg aldrig arbejdet med før på den måde - det var svært, derfor så jeg videoen flere gange, som du anbefaler. En fantastisk rejse, meget livsbekræftende og overraskende. Og fantastisk med de lydøvelser ToGo, de er super gode 😄

Torben

Jeg opsøgte Helle for at få hjælp til min datter, som har stærkt stressrelateret angst. Og hele vores familie er naturligvis meget påvirket af dette, da det er hårdt at se sit barn i mistrivsel. Og sidst jeg var hos Helle var min bekymring for min datter også meget voldsom og altoverskyggende og det - at tænke realistisk omkring vores situation var stærkt udfordret.

For mig er metoden Realistisk tænkning en gave, da jeg fik en anden bevidsthed omkring min store bekymring. Ved at gennemgå spørgsmålene stille og rolige, fik jeg tænkt, mærket og italesat, hvad der var på spil for mig - det gjorde en verden til forskel. Spørgsmål som hvad frygter du helt konkret, eller hvis det værste sker, hvor slemt ville det være, eller vil du kunne klare det - og ja, jeg ville kunne klare det, og det var en befrielse, at jeg pludseligt kunne se og mærke det 😍

Så derfor er denne oplevelse meget vigtigt for mig, og jeg vil bruge metoden Realistisk tænkning igen og igen, for jeg oplever klart mere overskud nu, og mod til at forsætte med at hjælpe min datter, men da også mig i forhold til at håndtere angsten, og den situation vi står i.

Kh TIna

Det var lidt af en tilfældighed jeg så Helles hjemmeside. Da jeg hørte Helles egen historie og begyndte at læse og se nogle af de øvrige film, faldt noget på plads for mig.
Jeg har efterfølgende købt online programmet ”Træd ud af angsten”.
Jeg har nu fået ord for det, jeg har oplevet, som jeg aldrig helt har forstået. Jeg vidste godt, at jeg er en person der bekymrer mig meget, men jeg har aldrig tænkt på, at det handlede om angst.
Jeg har tidligere gået i terapi, og det har også hjulpet mig, men jeg har alligevel aldrig helt forstået, hvad det handlede om for mig.
Det gør jeg nu, og det gør mig i stand til at arbejde med det og handle på det.
Jeg har tænkt på angst som en psykisk sygdom, som det også kan være for nogle, men hverdagsangst handler for mig mere om, hvordan bekymrende tanker begrænser en, i at være den man er, og afholder en fra at leve i overensstemmelse med det man egentlig drømmer om.
Jeg arbejder stadig med online forløbet og lærer de teknikker, der er med til at ændre ens tanker og handlemønstre.
Det er nemt og overskueligt opbygget, en ting af gangen 😄
Jeg kan lytte til hvert modul lige så ofte som jeg vil. Jeg bruger det ofte, når jeg kører bil..
Stor TAK til dig Helle for ny viden og indsigt der hjælper mig til at finde ro og bare være mig.

Mette

Konflikttrekanten var en øjenåbner for mig. Jeg har aldrig tænkt på, at kigge bag om angsten - i alle de år jeg har arbejdet med angsten, har jeg udelukkende fokuseret på eksponeringen - nu giver det mening, hvorfor jeg ikke er lykkedes med at komme helt fri. Gør det, gå all in - du vil ikke fortryde det. Helle er super professionel, med et stort hjerte. Hun har selv gået vejen, og det mærkes tydeligt - hun ved, hvad hun taler om.

Lone

Træd ud af angsten -et online mentor kursus

"en øjenåbner", "...nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding