fbpx

Cool Kids Supervisor Kursus

Aarhus – 21/22 september 2019

NYHED – Weekend kursus – lørdag kl.  9-16 og søndag kl. 9-14 inkl. 2 onlinekurser, uv. materiale, et års medlemskab af Cool Kids Supervisor portalen og naturligvis fuld forplejning – ØKO frokost fra Grön Catering

Kurset afholdes Syrenvej 15 8240 Risskov – Aarhus 

Meld dig til allerede nu. Her kan du gøre en stor forskel. Der er 14 på hvert hold.

NU inkl. løbende online supervision, gratis månedlige Webinar og lukket Facebook gruppe.

Vi står overfor en helt ny gruppe af børn og unge, det er alvorligt, og derfor skal det tages alvorligt. Du har som fagperson brug for at lære nye færdigheder og nye strategier, og det er formålet med Cool Kids Supervisor Kurset.

Øvrige Cool Kids Supervisor kurser 2019 i Aarhus og Roskilde  Aarhus 24. april / Aarhus 22. maj / Aarhus 11. september / Aarhus 2. Oktober / Aarhus 6. November / Roskilde 14. November

NYHED FOR ALLE FAGPERSONER: Bliv medlem af Facebook gruppen “Cool Kids Supervisor – lær at hjælpe de angste børn og unge” Læs mere og gruppen og meld dig ind her >>

Cool Kids supervisor - Lær at forstå, hjælpe og støtte de angste børn og unge

 

"Jeg har stadig armene oppe - det var et fantastisk kursus" Annette - gymnasielærer Nordjylland.

"Tusind tak for et virkelig inspirerende og oplysende kursus".

Jeg har selv fået mod på at komme mere ud over stepperne og smide bekymringerne, og allerede i dag har jeg grebet tingene helt anderledes an - overfor den pige jeg støtter med angst og hendes mor. Det er bare så super godt at have fået sat tingene i system og ordentligt på plads. Bedste hilsner Pernille

Det er fantastisk at mærke den store interesse for heldagskurset Cool Kids Supervisor Kurset, som jeg startede i august 2016 - indtil nu har over 400 fagpersoner fået opgraderet deres viden og praksis. Jeg har gennemført 25 heldagskurser, afholdt i Frederiksberg, Roskilde, Aalborg og Aarhus. Dertil 8 skoleoplæg/foredrag. Det betyder, at der er endnu flere børn og unge, som får den støtte og hjælp de har brug for. Jo flere vi er til at løfte opgave, jo flere kan vi hjælpe - og det er der hårdt brug for.

Jeg tilrettelægger også individuelle kursusforløb for personalegrupper med fokus på specifikke behov.

Afholdte kursusforløb:

 • 2018 Randers Ungdomsskole / To-dagskursus for 12 fagpersoner.
 • 2018 AOF Roskilde / En-dagskursus for 11 fagpersoner.
 • 2018 Randers Ungdomsskole - hele personalet / 5. timers seminar
 • 2018 Oust Mølleskolen - hele personalet / 3. timers seminar
 • 2019 Vendsyssel Teater - netværk mellem teatre i Region Midt og Nord 21 pers. / 3. timers seminar.
 • 2019 Fjordskolen Lejre, Socialpædagogisk dagbehandlingstilbud - hele personalet / to-dags kursus.
 • 2019 Lindknud, Socialpædagogisk opholdssted - hele personalet / to-dags kursus.

Jeg har tidligere afholdt 2-3 timers oplæg for skoler og institutioner. Det gør jeg ikke længere, da det er min vurdering, at tidsrammen langt fra tilgodeser behovets fulde omfang. Der er ganske enkelt for lidt tid til at komme i dybden, og det går ud over den vigtige praksisviden, som de fleste fagpersoner efterspørger - med god grund. Viden er ikke tilstrækkelig, der skal også være tid til at fordybe sig i værktøjskassen. Tjek priser her >>

Jeg arbejder til daglig med Cool Kids og Chilled angstbehandling og har gennem de sidste 5 år gennemført mere end 60 gruppeforløb og mindst lige så mange individuelle forløb med stor succes. Pointen er, at metoderne og strategierne virker.

 

 

Kære lærere, pædagoger og alle andre fagpersoner, som arbejder med børn og unge.

Har du også lagt mærke til, at der gennem de sidste tre-fire år er en stor stigning af børn og unge, som er udfordret af bekymringstendens, stress og angst? Så er du bestemt ikke den eneste. Angst og stressrelateret angst er en af tidens største udfordring blandt børn og unge. Det er alvorligt, og derfor skal det også tages alvorligt.

Du møder børnene og de unge i din dagligdag. Du er næst efter familien, den som er tættest på. Det er super vigtig, at du ved, hvordan du kan forstå, hjælpe og støtte børnene og de unge mennesker. Det er svært at være vidne til en meget bekymrende udvikling og ikke vide, hvordan man kan hjælpe og støtte. Du har helt sikkert allerede prøvet lidt af hvert, det rækker bare ikke. Og det er der en særlig grund til.

Angsten responderer ikke på almindelig sund fornuft, ej heller din omsorgsfulde, indlevende, empatiske tilgang, som narturligvis er super vigtig, det er fundamentet - du skal bare vide, at angsten er pænt ligeglad. Den har sin helt egen agenda. Den opererer uden for viljens kontrol, så der skal helt andre metoder og strategier til - og det er dem, jeg gerne vil præsentere dig for. Det er dem, vi gennemgår på kurset - dette og meget mere. Kurset er intensivt - det skal du være forberedt på.

 

 

NYHED FOR ALLE FAGPERSONER: Bliv medlem "Cool Kids Supervisor Portalen" og lær at hjælpe og støtte de angste børn og unge"

Min vision er klar - jeg vil gerne hjælpe dig, så du kan hjælpe og støtte de angste børn og unge. Og derfor jeg tilføjet endnu en platform, hvor du kan få endnu mere hjælp og støtte til din praksis. En NYHED, som er ganske enestående. Se videoen og meld dig til - du får 50% rabat på et års medlemskab, hvis du melder dig til inden 15. maj... Las os sammen hjælpe hinanden med at hjælpe og støtte børnene, de unge og deres familie

Læs mere om gruppen og meld dig ind her >>

 

 

Cool kids Supervisor - et kursus, hvor din faglige praksis er i fokus.

Vil du være med til at sikre faglig udvikling og personlig trivsel i forhold til de angste børn og unge på din arbejdsplads, så er du kommet til det rette sted. Du får styrket din faglighed og kvalitet, så du efterfølgende kan varetage forskellige opgaver:

 • skabe tid og rum til eftertanke – at forstå hvad der skete
 • overveje alternativer – hvad kunne jeg have gjort
 • få perspektiv og planlægge – hvad gør jeg fremover
 • få indsigt i og bearbejdning af egne reaktioner og mønstre – hvad gør det ved mig, hvorfor reagerer jeg, som jeg gør
 • opnå indsigt og indlevelse i de bagvedliggende dynamikker, som styrer angsten – træne din empati
 • øge relationskompetencen ift. de angste børn og unge
 • udvikle nye faglige kompetencer og styrke de eksisterende
 • opnå forståelse for egne muligheder og begrænsninger
 • erkende, respektere og varetage egne behov i arbejdet med andre, så du ikke kommer på overarbejde

 

Tilmeld dig allerede nu - der er maks 14 deltagere på hver hold. Jeg anbefaler at være flere fra samme skole/institution - det vil, erfaringsmæssigt, styrke praksis efterfølgende. Kurset har som mål at opkvalificere fagpersoner, som arbejde med målgruppen, så de kan supervisere kollegaer, forældre, samt facilitere læringsprocesser, der hjælper og tilgodeser børn og unge med angst.

Jeg arbejder til daglig med Cool Kids og Chilled angstbehandling og har gennem de sidste 5 år gennemført mere end 60 gruppeforløb og mindst lige så mange individuelle forløb med stor succes. Pointen er, at metoderne og strategierne virker.

De kognitive metoder, som er i Cool kids programmet styrker læringen og bidrager til bedre trivsel for alle børn.

Målgruppe: Du har en grunduddannelse indenfor følgende fagområder, f.eks. lærer, pædagog, sygeplejersker, socialrådgiver, ergo- og fysioterapeuter o. lign. Dit ønske er at opkvalificere/ajourføre dit professionelle arbejde med din målgruppe.

Du er hjertelig velkommen som privat person - eneste forudsætning er en faglig relevant uddannelse, eller praksisfel.

Kurset er teoretisk og praksisnært, et hands-on kursus - på kurset får du:

 • Viden om angst og angstlidelser ud fra psykologiske referencerammer som Kognitiv psykologi, Neuroaffektiv udviklingspsykologi og Intensiv Psykodynamisk Korttidsterapi (ISTDP).
 • Vi arbejder praksisnært - du får en introduktion til generelle og specifikke angsthåndteringsstrategier og metoder fra den kognitive adfærdsterapi.
 • Indføring og træning i Cool Kids og Chilled programmet, herunder også det manualbaserede gruppeforløb og dets procedurer.

 

Gruppe Supervision - opkvalificere og vedligehold din Cool Kids praksis.

Supervision er en vigtig og livgivende kilde til opkvalificering af fagligheden - det er det ekstra skub, den ekstra indsats, som styrker praksis, når nye tiltag skal implementeres. Særligt når du arbejder med andre mennesker, fordi lærings- og udviklingsprocesser altid overrasker. Og det er dit ansvar, hvordan det kommer til at gå.

Supervision fungerer som en løbende efteruddannelse, hvor du bliver trænet i at facilitere og påtage dig lederskabet af forskellige faglige processer og løse konfliktsituationer på en mere hensigtsmæssig og givende måde. Jeg arbejder praksisnært med udgangspunkt i dit konkrete arbejdsliv.

Vi tager udgangspunkt i dine fagpersonlige behov og mål – og der vil være en kontinuerlig vekselvirkning mellem teori, metode og fagpersonlig udvikling. Når vi mødes, arbejder vi med cases, praktiske eksempler og forskellige kreative øvelser – alt sammen med det mål at styrke og opkvalificere din Cool Kids praksis.

Supervisionen kan foregå på din arbejdsplads, eller hos mig, i min praksis. Vi mødes 3-5 timer. Der er plads til maks 6 i hver gruppe.

 

Temadag : Det er kun en tanke - lad den ikke bekymre dig og bilde dig ind, at du ikke kan. 

Hold en temadag, hvor børnene og de unge lærer, hvordan de kan omstrukturere bekymrede, negative tanker til hjælpsomme tanker. Der er to temapakker, en for børn 8-12/13 år og en for unge 13/14-17 år plus. Klik her og kom direkte til shoppen >> (Temapakken er klar 1. maj)

Praktisk information

 

Der koster 1850 kr. for en dag fra kl. 9.00 - 16.00. Prisen inkluderer fuld forplejning - morgenbuffet fra kl. 8.00 / 8.30 i Aarhus, frokost og kaffe og kage. I prisen er også inkluderet et kompendium, samt online kurset "Hjælp dit angste barn". Og det stopper ikke her - du får også et års medlemskab Cool Kids Supervisor Portalen. Her kan du møde andre fagpersoner, melde dig ind i den lukket Facebook gruppe og to gange om måneden, vil der være online supervision, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig.

NYHED - det nu muligt at komme på Cool Kids Supervisor Weekendkursus. Her har du hele to dage til at fordybe dig. Pris 3800 kr. Tjek følgende weekender og se, hvad du får med i prisen 15/16 juni 2019 og 21/22 september 2019

Læs mere om kurset i oversigt og betingelser - download her >>

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til kurset på 40 50 02 72 - du kan også sende mig en besked via kontaktformularen.

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut MPF, foredragsholder og supervisor
- for yderligere info læs her.

Jeg er uddannet supervisor ved Kempler Instituttet og arbejder proces- og oplevelsesorienteret, hvor jeg kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Erfaringsmæssigt er denne læringsform støttende i forhold til refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

Spørgsmål til Cool Kids Supervisor Kursus

Ring mig op

12 + 8 =

Hvad siger kursisterne

"Meget kompetent og dygtig kursusholder/underviser. Stor viden, behagelig facon og god kontakt til kursisterne. Og ikke mindst en brand i hjertet for børn, unge og voksne med angst og andre udfordringer. En brand man mærker. Derfor kan du trygt kaste dig i Helles arme ligemeget om du leder efter en guide på din personlige rejse eller skal bruge en foredragsholder, der når helt ud i hjørnerne af salen".

Bo Jacobsen

Leder, Randers Ungdomskole.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk