fbpx

Cool Kids Gruppeforløb

Cool Kids 3.-5. klasse 21. november – onsdage kl. 14-16.

 

Syrenvej 15 8240 Risskov – Aarhus

 

Jeg starter løbende nye hold op – der er 6 børn/unge i hver gruppe. I kan skrives på ventelisten, såfremt alle pladser er optaget.

Cool Kids

- evidensbaseret angst behandling for børn og unge. Familiebaseret gruppeterapi.

Derfor er gruppeforløb i angstbehandling super effektive

Formålet med Cool Kids og Chilled angstbehandling er at lære nye færdigheder og opbygge modig adfærd, så dit barn kan håndtere, hvad, som måtte komme. I angstbehandlingen er der fokus på eksponering, her udfordres angsten i virkeligheden. 

Den synergi et gruppeforløb kan generere er langt mere virksomt end én til én samtaler. Fordi dit barn er sammen med andre, der kender de udfordringer og forhindringer angsten giver i hverdagen. I vil møde en forståelse, som er svær at finde andre steder, fordi angst på mange måder er uforståelig.

Hvorfor skal du tage angst alvorligt?

Angst og stressrelateret angst er et af tidens største psykiske udfordringer for børn og unge. Når dit barn er ramt af angst, er hele familien ramt - hverdagen bliver hurtigt til en lang forhandling. Når bekymringerne/angsten overtager styringen, er der brug for hjælp - for angst forsvinder sjældent af sig selv, hvis man ikke ved, hvordan man skal møde og håndtere angsten.

Cool Kids er et familiebaseret gruppeforløb.

Dette indebærer, at hele familien arbejder med - søskende er også velkommen, de bliver inviteret med undervejs i forløbet efter aftale og behov.

Jeg har mødt og hjulpet rigtig mange bekymrede, angste børn og unge, da jeg arbejdede som lærer. Jeg kender deres hverdag og de udfordringer, de står med, både socialt og fagligt. De metoder og mestringsstrategier vi arbejder med i Cool kids og Chilled forløbet er altid relateret til hverdagen i skolen og deres læringsmæssige forudsætninger. Jeg samarbejder også med lærerne, pædagogerne og PPR, hvis der er behov for det.

Jeg har valgt at udvide gruppeforløbet ved at tilføje en opfølgningsgang 2-3 måneder efter afslutning. Jeg har også tilføjet løbende supervision undervejs, så der er hjælp lige ved hånden gennem hele forløbet. Det betyder, at I kan ringe til mig mellem sessionerne, og få hjælp og støtte ift. processen eller en konkret problemstilling.

Den gode nyhed - angst kan behandles uanset alder

Kognitiv adfærdsterapi har slået sig fast om den førende behandlingsmetode i angstbehandling - det virker, og det er pointen, og jo før man påbegynder behandlingen jo hurtigere resultater. Og angstbehandling har ingen alder - det er de samme metoder, man bruge ift, børn, unge og voksne.

Løbende supervision

Supervisionen er valgt til ud fra den erfaring, at behandlingsmæssige forandrings- og udviklingsprocesser ofte møder små, som store bump på vejen. Mellem hver session, når de nye strategier skal øves derhjemme, kan der være brug for sparring og vejledning. Supervisionen foregår over telefonen. Det er vigtigt for mig, i mit arbejde, at der er mulighed for individuelle løsninger, der tilgodeser det faktum, at vi er forskellige og har forskellige behov.

Mange forældre udtrykker en stor lettelse ift. supervisionen, særligt ift. egne bekymringer

"gør vi det rigtige, griber vi det rigtig an, preser vi for meget, eller er det nu vi skal presse på, er det angst eller teenageren, som gør modstand, hvad stiller vi op med modstanden, er det bange tårer eller ked af det tårer?

Blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som forældre ringer om.

Som ekstra bonus, når I er i et forløb, kan du købe "Hjælp dit angste barn - online" til en særpris 500 kr. (normalpris er 1999 kr.)

Det er et video-undervisningsforløb, hvor jeg gennemgår alle de kognitive metoder og strategier, som vi bruger i Cool Kids og Chilled Derudover svarer jeg på mange af de spørgsmål, som jeg har fået fra forældre gennem tiden. Angst er en svær følelse af kommunikere med, hvilket du sikkert allerede har erfaret - den skal håndteres på en helt bestemt måde, og derfor er det godt at have en ekstra vejledning derhjemme, når I sidder med hjemmeopgaverne.

Det er nu muligt at købe abonnement på "Hjælp dit angste barn - online" helt uden bindinger.

klik her - læs mere om onlineforløbet

Følg Angstforeningen - de gør et kæmpe stort arbejde ift. at oplyse og hjælpe angste børn, unge og deres forældre.

Læs om sammenhængen mellem angst og stress, skrevet af Marianne Breds Geoffrory Speciallæge i psykiatri, pd.D.

Du kan også se foreningens digitalt oplysnings- og læringsmateriale "Vær ikke bange for angsten", der sætter fokus på angst hos børn og unge fra 11 – 17 år. Formålet er at bidrage til at forebygge angst hos børn og unge, og bidrage med vigtig viden, så omgivelserne bliver bedre rustet til at spotte og hjælpe de børn og unge, der allerede har en angstlidelse.

Praktisk information

 

Du kan se hvilke gruppeforløb, der starter op nederst på siden. Når du klikker på tilmeldingen til et gruppeforløb, kan du se, hvor mange pladser der er tilbage. Hvis der er ledige pladser, melder I jer til, og har dermed reserveret en plads på gruppeforløbet. HUSK - det er dit barn, som skal tilmeldes. Inden den endelig tilmelding vil der være en Forsamtale. Formålet er at afklare, om dit barn er i målgruppen, set ift. hvilke angstproblematikker, der er.

Når vi har modtaget jeres tilmelding, bliver du ringet op inden for 2-4 dage, for at booke en tid til Forsamtalen. Grupperne bliver hurtigt fyldt op, så vent ikke for længe.  Forsamtalen varer 1. time og er både for forældre og barn.

Hvis gruppen er fyldt op, kan I skrive jer på ventelisten. Ring eller send en besked, hvis I gerne vil skrives op.

Der er 6 familier i hver gruppe. I Cool Kids forløbene er forældrene med hver gang. I Chilled forløbene er forældrene med 3 gange - 1. gang, 4. gang og 10 gang - de øvrige gange er kun for de unge.

Gruppeforløb koster 6400 kr. - der er 11 sessioner i alt. Prisen er inkl. løbende supervision undervejs i forløbet (normal timepris for supervision er 900 Kr). Det betyder, at I kan ringe til mig mellem sessionerne, og få hjælp og støtte ift. den terapeutiske proces eller en konkret problemstilling.

Det er kun muligt at få individuelle samtaler ifm. et gruppeforløb, både før, under og efter et forløb er afsluttet. Det gælder også for jer, som tidligere har gået i et forløb hos mig

Når I er tilmeldt et forløb, har I mulighed for at købe online kurset "Hjælp dit angste barn" til 500 kr. (normal pris 1999 kr.) Det er et online video-undervisnings forløb, hvor jeg gennemgår alle de metoder og strategier, vi arbejder med i Cool Kids og Chilled, så I har hjælp og støtte lige ved hånden 24/7. Kurset er inkl. 2 månedlige live coaching webinar, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig.

Hvis du gerne vil i gang her og nu, kan du også vælge et abonnement 184,- pr. måned - ingen bindinger. 

Klik her for yderligere info

Spørgsmål til Cool Kids / Chilled Gruppeforløb

Ring mig op

3 + 8 =

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe på 40 50 02 72  tirsdag og torsdag i tidsrummet 8.00 – 10.00.

Mød Celina, som har gået i et Chilled angstbehandlingsforløb - hun har taget nogle af hendes klassekammerater med. Det var helt på eget initiativ - og de sagde ja tak til at deltage. Deres budskab er ret entydigt - sammen, kan vi hjælpe hinanden.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk