fbpx

STYRK DIT SELVVÆRD - ONLINE KURSUS

 

Lær at styrke dit selvværd!

 

Selvværd er det omdømme du har i dig selv, den værdi du giver dig og dit forhold til dig selv. Overvej det lige! Dit forhold til dig selv er livslangt, du er den vigtigste person i dit liv. Skab bedre betingelse for dit værd, dit selvværd. Lær hvordan!  

Forestil dig, at du står stærkt i dig selv, at du hviler i den du er. Forestil dig, at du kender dine styrker, og ved hvor der er brug for forbedringer, hvor du skal sætte ind, og ikke mindst, hvordan, helt konkret. Du har en plan.

Det er slut med alle tvivls spørgsmålene, de er besvaret. Og tanken om, hvad de andre tænker, ja den har du lagt bag dig. Tænk langsigtet! Hvordan vil dit liv se ud? Hvad ville du gøre, som du ikke gør i dag? Hvordan vil du have det? Det er værd at reflektere over, synes du ikke?

Du kan stoppe her, du kan også vælge at handle og aktivt beslutte dig for at gøre noget i dag. Det handler om dit forhold til dig, din livskvalitet, her skal du ikke være nøjsom. 

Kurset anbefales også til unge 15 år + Og til forældre, der gerne vil hjælpe deres barn med at styrke selvværdet.

Hvad er dit forhold til ordet og begrebet selvværd? 

 

Hvad tænker du lige nu? Tænker du, at det er medfødt? At man kan være født med egenskaber, der naturligt fremmer et godt selvværd, og hvis ikke man har disse egenskaber, må man kæmpe for at opnå et godt selvværd. At nogle bare kan, mens andre ikke kan, og sådan er det. Måske tænker du også, hvorfor lige mig? Det vil være nærliggende. Det er bestemt en tanke, jeg kan relatere mig til. 

Selvværd er ikke noget, du er født med, det udvikles livet igennem i et tæt samarbejde med dine sociale færdigheder og din evne til at være til stede i nuet. Det er helt almindeligt for de fleste af os, at udviklingen er blevet forstyret. Og for nogle af os, så meget, at selvværdet aldrig rigtig har fået plads til at folde sig ud. Heldigvis er det aldrig for sent at skabe en ny begyndelse.

Det betyder, at alle har muligheden for at styrke selvværdet, ja alle, også dig. For selvværd handler om dit forhold til dig, om du kan lide dig selv, om du tror på det bedste i dig, dine evner og dine muligheder. Og hvis du lige nu tænker, det gør jeg ikke, hvad er der at tro på? Så har du al mulig grund til at blive hængende her. For du kan genvinde troen på dig selv ved at styrke dit selvværd. Det kan jeg personligt skrive under på.

 

Et godt selvværd forhindrer ikke problemer i at opstå. 

 

Livet er fyldt med udfordringer, de kommer og går, og har ikke nødvendigvis noget med dit selvværd at gøre. Det har til gengæld måden, hvorpå du håndterer de problemer og udfordringer, du møder i livet. Med et værdi stærkt selvværd og velfungerende sociale færdigheder kan du sikre, at problemer ikke varer ved, at de ikke gentager sig, at du lærer af dine erfaringer. 

Når du har et værdi stærkt selvværd, kender du dig selv godt. Du er god til at passe på dig og respektere dine personlige rettigheder og grænser på lige fod med andres. Du har et godt forhold til dig. Du kender dine styrker, accepterer fejl som en del af livet, du skal ikke kunne alt. Det er, som det er. Du gjorde dit bedste, og det er altid godt nok. Du accepterer og erkender, at perfektionisme er en illusion, skabt af tanker, som ingen kan leve op til. 

Når du møder udfordringer og modstand, handler du, hvis det er påkrævet og muligt for dig at handle. Og du beder om hjælp, hvis du har brug for det, uden at føle dig mindreværdig og svag. 

 

Hvad går online kurset ud på? 

 

Styrk dit selvværd er et online selvhjælpskursus, hvor der er fuld fokus på, hvordan du kan styrke dit selvværd, gennem helt konkret øvelser. Du får en viden om selvværd, de psykologiske aspekter, her går vi bagom selvværdet og ser på de indbyggede negative tanker du har om dig selv. Nogle af dem kender du, andre ligger skjult udenfor din bevidsthed.

Hvor starter du? Betyder det noget, hvor man starter? Ja, det gør det. Kilderne til lavt selvværd er uendelige, de er dog alle styret af tanker om kilden og den betydning, du tillægger tankerne. Hvilke tankemønstre påvirker dit selvværd? Ved du det?  

Måske du kan genkende nogle af disse udsagn:

Jeg er ikke god nok, Jeg, det bliver aldrig perfekt, det er nytteløst. Jeg er et dårligt menneske, Jeg er værdiløs, dum, svag, uduelig, forkert, Jeg gør alting forkert, Jeg er grim, fed, for høj, for lav, for tynd, ingen vil falde for mig, Jeg er håbløs, ingen kan elske mig, intet vil nogensinde lykkes for mig. Jeg er bare ikke god nok, sådan er det at være mig, jeg kan ikke gør noget godt nok. 

Ved du også, hvor de kommer fra? Du er nemlig ikke født med disse negative tanker. Det er nogle, du har lært og taget til dig gennem din opvækst, og gennem oplevelser du har haft. Du kan lære at slippe identifikationen med tankerne. Du kan lære at ændre dem, ved at modbevise dem og skabe nye konstruktive, realistiske tanker, der styrker dit selvværd indefra. 

 

I online kurset Styrk dit selvværd lærer du hvordan.

 

Dette og meget mere. Vi er kun lige begyndt. 

Styrk dit selvværd er et video online kursus, hvor jeg gennemgår metoder og strategier, som jeg bruger i min daglige praksis. Der er masser af øvelser med konkret forslag til, hvordan du griber det an.

Vi tager fat i de super vigtige selvbeskyttende sociale færdigheder. Det er dem dit selvværd læner sig op ad. 

Og skulle du få brug for hjælp undervejs, kan du altid booke en online session med mig. 

Hvad får jeg med i online kurset?

  • Fuld adgang med det samme, du kan være i gang om 3 minutter.
  • Det er dit for evigt. Du får dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, også på mobilen.
  • Adgang til en lukket Facebook gruppe.
  • Mere end 7 timers video og lydøvelser / træning on-the-go.
  • Veldokumenteret metoder og strategier, konkrete øvelser du kan arbejde med.
  • Mere end 22 arbejdsbøger du kan downloade.
  • En super spændende bonussektion.
  • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser.

Klik videre, se intro videoen til online kurset, og læs om alt det du kommer til at lære, og hvordan du melder dig til nu. Det koster kun 1099 kr. 

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

3 + 10 =

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Læg gerne en besked hvis jeg er optaget, eller du ringer udenfor telefontiden. 

Når angstens dikterende stemme råber til dig

Stop op, træk vejret, bliv bevidst. Er der en løve, kæmp eller løb. Er der ikke en løve, fortsæt med at trække vejret stille og roligt.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2020 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: h-fonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Tusinde tak for din tilmelding