fbpx

HELLE FONAGER ONLINE KURSER

Stor viden og indsigt om ANGST, SELVVÆRD OG TRÆNING AF SOCIALE FÆRDIGHEDER. Formidlet og illustreret fra hjertet – og masser af hjælp og støtte undervejs.

Alle master online kurset er inkl live, online coaching hver måned.

Her får du professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces.

Hvis du ønsker der skal ske noget nyt - er du nødt til at gøre noget nyt...

Hvis du ønsker noget andet – så gør noget andet. Mere af det samme, giver det samme…

Træd ud af angsten – Master kursus

Lær alle de nyeste kognitive metoder, udfordre angsten og gør krav på dit liv.

Pris: Spar 700 kr. nu kun 999 kr. (Rate betaling muligt.)

Du kan også købe et abonnement for 150,- pr. måned – 3 måneders binding

Alle metoder er videnskabelige og evidensbaseret – i forløbet arbejder du både med angsten og din personlige udvikling.

Styrk dit Selvværd – Master kursus

Opbyg et stærkt selvværd, træn dine selvbeskyttende sociale færdigheder.

Pris: Spar 700 kr. nu kun 999 kr. (Rate betaling muligt)

Du kan også købe et abonnement for 150,- pr. måned – 3 måneders binding

Du får viden og indsigt i de bagvedliggende psykologiske processer, som ofte devaluerer dit selvværd.

Hjælp dit angste barn – Master kursus

Lær at hjælpe dit ængstelige, bekymrede barn – her og nu.

Pris: Spar 700 kr.  nu kun 999 kr. (Rate betaling muligt)

Du kan også købe et abonnement for 150,- pr. måned – 3 måneders binding.

Viden og indsigt om angst, formidlet og illustreret fra hjertet, håndplukket evidensbasseret, kognitive metoder og strategier – og masser af hjælp og støtte undervejs.

TRÆD UD AF ANGSTEN - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs

Anmeldelser

Åhh det var bare godt i går følelsen af nu at være i gang og få hjælp kan ikke beskrives. Du signalerer ro og indsigt. Tak. Og dejligt at læse andres kommentarer. Jeg tænker udfra det, at min søn passer på angstsymptomerne, men jo kun i specifikke situationer som skole og når han føler sig presset af os og ikke god nok. Han har været stresset tror jeg. pga af flere ting. God feedback til os forældre, og derfor vil jeg virkelig, at min mand ser den også. Kan bare ikke helt endnu se at min søn ser med, da han let bliver for tænksom ind i ny viden. Så jeg taler med ham lidt af gangen, om det som er svært og det jeg lærer gennem dig. Men jeg er sikker på der vil dukke spørgsmål op henad vejen. Men tusind tak Helle, vil bare sige det var så dejligt at møde dig live. I så live som det nu kan lade sig gøre.

Tine

Super dejligt, med alle de svar, og konkrete anvisninger. Vi er i fuld gang, ser nogle af videoerne sammen, særligt dem med børnene, som har gået i et forløb hos dig. De har været en stor hjælp. Min søn kunne genkende sig selv, og bagefter sagde han, for første gang ”mor, jeg tror, det er angsten, som gør ondt i maven.

mor til Andreas 11 år

Jeg vidste ikke, at det var angst, og så gjorde jeg nok alligevel. Jeg har selv kæmpet med angst det meste af mit liv. Det blev tydeligt for mig, da jeg så dine videoer. Tak for det. Nu er der kommet ro på derhjemme – nu ved vi, hvordan vi skal håndtere alle de mange bekymrede spørgsmål, hvornår vi kan stille krav, og hvornår vi skal tage en timeout. Du gør det enkelt og autentisk, så det bliver håndgribeligt og overskueligt.

mor og far til Mathias 9 år

Tænk, at vi var med til at vedligeholde angsten - godt vi fandt dit forløb. Tusind tak for hjælpen, og dejligt, at man kan ringe til dig. Og super god sparring ift, skolen - kompetent og trygt - nu er de også med. Ærligt, jeg er ikke til online forløb, eller det var jeg ikke - nu er jeg 😉

far til Julie 12 år

En fantastisk lærevejledning – særligt videoen med de sociale færdigheder og god feedback – den var en øjenåbner for os, både min mand og jeg. Min datter er udfordret i mange sociale situationer. Vi har altid tænkt, at hun bare var genert, at hun nok voksede fra det. Vi ville ønske, vi havde stoppet op noget før. Hun har kæmpet længe, alt for længe. Nu er der håb, det er så dejligt at se hende smile igen. Hun har selv taget over, arbejder med realistisk tænkning, surfer og øver sig i at udfordre sig selv (og angsten) i skolen, hun går i 1G – det sværeste er fremlæggelser og prøver.

mor til Tilde 17 år

Min søn og jeg har købt dit program til unge. Vi er ikke færdige men synes det er super indtil videre - god lørdag til dig. Og det bedste er, at jeg ikke er den der siger alle tingene - det har allerede løftet vores indbyrdes forhold 🙂

Lise

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2019  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding