fbpx

HELLE FONAGER ONLINE KURSER

Viden og indsigt om angst, formidlet og illustreret fra hjertet, håndplukket evidensbaseret, kognitive metoder og strategier – og masser af hjælp og støtte undervejs.

Du køber ikke kun et online kursus, du får også adgang til et gratis online, live coaching webinar hver måned.

Her får du professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Du kan stille spørgsmål direkte til mig, privat eller i den åbne chat.

Hvis du ønsker der skal ske noget nyt - er du nød til at gøre noget nyt...

Hvis du ønsker noget andet – så gør noget andet. Du får, hvad du gør…

Træd ud af angsten

Lær alle de nyeste kognitive metoder, udfordre angsten og styrk dit selvværd.

Pris: 745 kr. Betal 1,2 eller 3 rater  

Du kan også købe et abonnement for 145,- pr. måned – ingen bindinger.

Alle metoder er videnskabelige og evidensbasseret – i forløbet arbejder du både med angsten og din personlige udvikling, her er der fokus på at opbygge dit selvværd og dine sociale færdigheder.

Du køber ikke kun et online kursus, du får også adgang til et gratis online, live coaching webinar hver måned. Her får du professionel terapeutisk sparring i et fællesskab med andre ligesindede, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Du kan stille spørgsmål direkte til mig, privat eller i den åbne chat.

Du får med garanti nogle metoder, som du ikke har arbejdet med før – det er meget at glæde sig til.

Styrk dit Selvværd

Opbyg dine selvbeskyttende sociale færdigheder.

Normalpris 995 kr

Online forløb, hvor du får viden, konkrete øvelser og mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Styrk dit Selvværd (Social Skills – Sommer Bootcamp 201)8 fik sin debut 16. juli. Succesen fortsætter til efteråret, hvor næste bootcamp starter. 

Du får viden og indsigt i de bagvedliggende psykologiske processer

  • Du får konkret forslag til, hvordan du kan styrke dit selvværd.
  • Du får helt konkrete øvelser, hands-on, trin for trin vejledning ift. hver færdighed.
  • Du får arbejdsbøger, som du kan downloade.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig, live i chatten.
  • Du får adgang til et fællesskab, som er helt unikt, fordi du her møder andre, som fuldt ud genkender de udfordringer, du har.

Hjælp dit angste barn

Lær at hjælpe dit ængstelige, bekymrede barn – her og nu.

Pris: 995 kr. Du kan betale 1,2 eller 3 rater. 

Du kan også købe et abonnement for 184,- pr. måned – ingen bindinger.

Viden og indsigt om angst, formidlet og illustreret fra hjertet, håndplukket evidensbasseret, kognitive metoder og strategier – og masser af hjælp og støtte undervejs.

Du køber ikke kun et online kursus, du får også adgang til et gratis online, live coaching webinar hver måned. Her får du professionel terapeutisk sparring, et fællesskab med andre forældre, og mulighed for at få svar på de spørgsmål du har og får undervejs i din proces. Du kan stille spørgsmål direkte til mig, privat eller i den åbne chat.

Jeg gennemgår alle de kognitive metoder (færdigheder) og strategier, som er med i Cool Kids og Chilled angstbehandling – trin for trin.

TRÆD UD AF ANGSTEN - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs

Anmeldelser

Åhh det var bare godt i går følelsen af nu at være i gang og få hjælp kan ikke beskrives. Du signalerer ro og indsigt. Tak. Og dejligt at læse andres kommentarer. Jeg tænker udfra det, at min søn passer på angstsymptomerne, men jo kun i specifikke situationer som skole og når han føler sig presset af os og ikke god nok. Han har været stresset tror jeg. pga af flere ting. God feedback til os forældre, og derfor vil jeg virkelig, at min mand ser den også. Kan bare ikke helt endnu se at min søn ser med, da han let bliver for tænksom ind i ny viden. Så jeg taler med ham lidt af gangen, om det som er svært og det jeg lærer gennem dig. Men jeg er sikker på der vil dukke spørgsmål op henad vejen. Men tusind tak Helle, vil bare sige det var så dejligt at møde dig live. I så live som det nu kan lade sig gøre.

Tine

Super dejligt, med alle de svar, og konkrete anvisninger. Vi er i fuld gang, ser nogle af videoerne sammen, særligt dem med børnene, som har gået i et forløb hos dig. De har været en stor hjælp. Min søn kunne genkende sig selv, og bagefter sagde han, for første gang ”mor, jeg tror, det er angsten, som gør ondt i maven.

mor til Andreas 11 år

Jeg vidste ikke, at det var angst, og så gjorde jeg nok alligevel. Jeg har selv kæmpet med angst det meste af mit liv. Det blev tydeligt for mig, da jeg så dine videoer. Tak for det. Nu er der kommet ro på derhjemme – nu ved vi, hvordan vi skal håndtere alle de mange bekymrede spørgsmål, hvornår vi kan stille krav, og hvornår vi skal tage en timeout. Du gør det enkelt og autentisk, så det bliver håndgribeligt og overskueligt.

mor og far til Mathias 9 år

Tænk, at vi var med til at vedligeholde angsten - godt vi fandt dit forløb. Tusind tak for hjælpen, og dejligt, at man kan ringe til dig. Og super god sparring ift, skolen - kompetent og trygt - nu er de også med. Ærligt, jeg er ikke til online forløb, eller det var jeg ikke - nu er jeg 😉

far til Julie 12 år

En fantastisk lærevejledning – særligt videoen med de sociale færdigheder og god feedback – den var en øjenåbner for os, både min mand og jeg. Min datter er udfordret i mange sociale situationer. Vi har altid tænkt, at hun bare var genert, at hun nok voksede fra det. Vi ville ønske, vi havde stoppet op noget før. Hun har kæmpet længe, alt for længe. Nu er der håb, det er så dejligt at se hende smile igen. Hun har selv taget over, arbejder med realistisk tænkning, surfer og øver sig i at udfordre sig selv (og angsten) i skolen, hun går i 1G – det sværeste er fremlæggelser og prøver.

mor til Tilde 17 år

Min søn og jeg har købt dit program til unge. Vi er ikke færdige men synes det er super indtil videre - god lørdag til dig. Og det bedste er, at jeg ikke er den der siger alle tingene - det har allerede løftet vores indbyrdes forhold 🙂

Lise

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding