fbpx

INDIVIDUEL TERAPI AARHUS

Det handler om livskvalitet, drømme og mål

– om dine evner til at skabe det liv du ønsker dig.

Min vej er båret af et dybtfølt inderligt ønske – et ønske jeg har for mig selv og for alle mennesker i hele verden – “At hvert menneske må finde friheden til at være sig selv, sammen med andre.”

Der er åbent for tilgang af nye klienter til individuelle forløb.

Ny telefontid: Hverdage fra 8.00 - 9.00. Ring på 40870985. Læg gerne en besked, hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. 

Terapi – er en langtidsinvestering i dig selv, dine relationer og dine livsprojekter.

Terapi handler om forandringsprocesser

og vejen dertil går gennem ansvarserkendelsen. En vej, som ofte er fyldt med indre og ydre konflikter og komplekse følelsesmæssige udfordringer – angst, depression og stress er udtryk for sådanne konflikter og udfordringer.

Hvis du kæmper med angst, anbefaler jeg, at du starter med et kognitivt adfærdsterapeutisk angstbehandlingforløb, hvor du lærer konkrete strategier til at håndtere angsten. Kontakt mig for yderliger info vedr. angstbehandling.

Hvis du ønsker, der skal ske en forandring i dit liv, må du starte indefra og ud. Du kan ikke forandre dit liv, hvis ikke du er villig til at forandre dig selv… Og det kan være svært at se sig selv udefra – det kan være svært at gennemskue ens egne motiver, handle- og tankemønstre. Hvorfor handler vi, som vi gør, og ikke mindst, hvorfor handler vi ikke – hvad er det, der holder os tilbage?

Uanset, hvad der ligger til grund, så er det muligt at ændre og forandre sin livsbane.

  • Angst og frygt kan behandles.
  • Fastlåste, gentagne og belastende konflikter kan opløses.
  • Vrede og agressive toner kan finde nye byggeprojekter.
  • Depressive, opgivende livsanskuelser og tankemønstre kan genfinde energi og vitalitet.
  • Tab og sorg kan finde fred.
  • Mening kan genfindes og nye spor kan bygges op.
  • Drømme kan blive virkelige – det starter med et mål og en plan.

Og vejen frem er mere overskuelig og tryg, når du er sammen med et andet menneske om det, som er svært for dig. Fundamentet i terapien er relationen mellem terapeuten og klienten.

Hvis du ønsker der skal ske noget nyt – er du nødt til at gøre noget nyt… Hvis du ønsker noget andet – så gør noget andet. Mere af det samme, giver det samme. 

I et terapeutisk forløb

arbejder du med dine kompetencer til selv at regulere, styre, udvikle og mærke dine følelser, meninger, tanker, oplevelser og handlinger. Gennem terapien opnår du en større følsomhed for kroppens impulser. Du lærer at bruge impulserne som dit personlige styringsredskab i forandringsprocessen og i dit liv viderefrem – kort sagt, du får mulighed for at udvikle/videreudvikle nye personlige, handlingskompetente værktøjer til dit livsprojekt og opbygge mod til at bruge dem…

Mine terapeutiske rødder er funderet i det eksistentialistiske – humanistiske menneskesyn.

At et hvert menneske må skabe sig selv, at et hvert menneske grundlæggende er et godt menneske, at selvskabelsen består i at lære at tage et personligt ansvar. At vi alle har vores helt egen oplevelse, og det er sådan det er. At døden, friheden, isolation og mening er eksistentielle temaer/vilkår, som alle mennesker har til fælles.

Terapeutiske forløb

Rammerne for det terapeutiske forløb aftales fra gang til gang.
Tjek pris, forløb og tilmelding her >>

Et terapeutisk forløb varierer, alt efter behov og problemstilling. Har du aldrig gået i terapi før, anbefaler jeg i første omgang, at du kommer mindst fem gange. Du må være indstillet på, selv at gøre en indsats – for det er dig, som er den primære, det er dig, som skaber forandring og udvikling i dit liv…

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Så de kan gøre det, de har lyst til og drømmer om. Der er fokus på at lære nye færdigheder og opbygge modet. Og her kommer vi ikke uden om selvværdet – som er det bærende fundament – selvværd er det omdømme, du har i dig selv.

Jeg kalder det frihed til at være den du er – sammen med andre.

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

3 + 4 =

Ny telefontid: Hverdage fra 8.00 - 9.00. Ring på 40870985. Læg gerne en besked, hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen. 

Mød Celina, som har gået i et Chilled angstbehandlingsforløb – hun har taget nogle af hendes klassekammerater med. Det var helt på eget initiativ – og de sagde ja tak til at deltage. Deres budskab er ret entydigt – sammen, kan vi hjælpe hinanden.

Helle Fonager

 

Ny telefontid: Hverdage fra 8.00 - 9.00. Ring på 40870985. Læg gerne en besked, hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

 

 

©Helle Fonager 2019 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | Tlf.: 40 87 09 85 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding