fbpx

ONLINE KURSER

 

Selvhjælps online kurser om angst og selvværd.

 

Her får du en kort beskrivelse af mine online kurser, samt en kærlig opfordring til dig og et ønske om en dag.

Vejen til målet vil overhale dine tanker indenom, når du vælger at være AKTIV fremfor at tænke på at være aktiv.

Det er DEN beslutning, der har hjulpet mig mest gennem mit liv. Både i forhold til at træde ud af angsten og styrke mit selvværd. Det er den beslutning, der gør, at du lander her i dag og læser om online kurserne. De var aldrig blevet til noget, hvis ikke jeg havde taget den beslutning.

Følg dit hjerte, gå efter det, der giver mening for dig. Jeg kalder det FRIHED til at være den du er, sammen med andre

Hvis du har spørgsmål til nogen af online kurserne, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Her får du et overblik over online kurserne.

Hjælp dit angste barn / 7 år +

 

Angst er den stærkeste følelse vi har. Den er uforudsigelig og svær at forstå, fordi den ikke responderer på almindelig sund fornuft. Den gør faktisk det modsatte, den forstærker vores iboende alarmsystem og går i forsvar.

Du vil som forældre opleve det som modstand, irritation, vrede eller opgivende ked af det tårer, efterfulgt af svar som, det ved jeg ikke, du forstår mig ikke, 

Når dit barn er ængstelig og bekymret, har du som forældre brug for at kunne hjælpe, støtte og berolige dit barn på en måde, der får angsten til at falde til ro. Det kræver en særlig indsigt, viden om angst, konkrete metoder og strategier og en trin for trin plan. Og det får du her i online kurset Hjælp dit angste barn. 

Forestil dig, at du ved, hvordan du skal støtte dit barn, når angsten spænder ben. At I sammen har fundet et overblik over de situationer, dit barn er bekymret/ængstelig for. Du ved nu med ro i sindet, hvad du skal gøre, helt konkret. Hvilke spørgsmål du skal stille dit barn, så angsten trækker sig og giver plads til modet, selvværdet og troen på at kunne. Vished er bedre en uvished.

Træd ud af angsten / 18 år +

 

Når angsten er ude af trit med virkeligheden, får vi problemer, som er svære at løse, fordi angsten står i vejen. Når angsten har fået et forvrænget billede af virkeligheden, kommer vi på overarbejde indeni. Bekymringer og tvangspræget snakkesalige tanker om det værst tænkelige er en af de mange udfordringer. Dertil kommer angstens fysiske symptomer. 

Du har brug for hjælp til at stoppe tankerne. De forsvinder ikke frivilligt. Hvilket du højst sandsynligt allerede har erfaret. du er her, su har søgt, det er ikke tilfældigt.

Forestil dig, at du har lært at stoppe tankerne, omstrukturere dem, afsløre dem for det de er, nemlig tanker og intet andet. At du kan slippe identifikationen med dem, handle, gøre det du har brug for og tage beslutninger uden, at tankerne og angsten bilder dig ind, at det hele går galt.

Det er her, vi starter, for det er tankerne, der er den største udfordring i forhold til angst og frygt. Dernæst skal du naturligvis øve dig i at træde ud af angsten, lidt af gang, det kan ikke forceres. Det er hårdt arbejde, særligt når man ikke helt ved, hvordan man griber det. Det er derfor, jeg har lavet online kurset til dig. Der er super gode anvisninger i forhold til, hvordan du gør, helt konkret, når du skal øve dig i at træde ud af angsten. Følg din nysgerrighed og læs mere.

Styrk dit selvværd / 15 år +

 

Selvværd er det omdømme du har i dig selv, den værdi du giver dig og dit forhold til dig selv. Overvej det lige! Dit forhold til dig selv er livslangt, du er den vigtigste person i dit liv. Skab bedre betingelse for dit værd, dit selvværd. Lær hvordan!  

Forestil dig, at du står stærkt i dig selv, at du hviler i den du er. Forestil dig, at du kender dine styrker, og ved hvor der er brug for forbedringer, hvor du skal sætte ind, og ikke mindst, hvordan, helt konkret. Du har en plan.

Det er slut med alle tvivls spørgsmålene, de er besvaret. Og tanken om, hvad de andre tænker, ja den har du lagt bag dig. Tænk langsigtet! Hvordan vil dit liv se ud? Hvad ville du gøre, som du ikke gør i dag? Hvordan vil du have det? Det er værd at reflektere over, synes du ikke?

Du kan stoppe her, du kan også vælge at handle og aktivt beslutte dig for at gøre noget i dag. Det handler om dit forhold til dig, din livskvalitet, her skal du ikke være nøjsom. Hvis du har et barn, der er udfordret af lavt selvværd, vil jeg anbefale kurset. Mange af de unge jeg hjælper i min praksis bruger det.

GRATIS MINI ONLINE KURSUS

 

Velkommen til Selvværds ugen. Lad os sætte det i gang.

Her kan du melde dig til selvværdsugen og få en smagsprøve på det store online kursus Styrk dit selvværd.

Når du har meldt dig til får 4 videoer de næste 7 dage inklusiv arbejdsbøger samt to bonus videoer. Hold øje med din indbakke, tjek eventuel din spammappe, hvis ikke du modtager noget. Hver video er kun tilgængelig i 48 timer. Her er et par overskrifter, klik på billedet og du kommer direkte til tilmeldingssiden, hvor du også kan læse mere om mini kurset. Det koster ikke noget.

 • Hvad er selvværd?
 • Identificere negative tanker og ændre dem.
 • Vise selvtillid – vide hvad du vil, undgå underdanig og/eller aggressiv adfærd.
 • Klare modgang og samtidig fastholde dine mål.
 • Bonus video og arbejdsbog

Rigtig god fornøjelse med mini kurset.

Hvad får jeg med i online kurset?

For alle online kurser:

 • Fuld adgang med det samme, du kan være i gang om 3 minutter.
 • Det er dit for evigt, ingen ekstra omkostninger, ingen bindinger. 
 • Dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, også på mobilen.
 • Svar på masser af spørgsmål – her og nu.
 • Den nyeste viden om angst af høj kvalitet.
 • Veldokumenteret metoder og strategier, konkrete øvelser du kan arbejde med.
 • Masser af arbejdsbøger du kan downloade.
 • En bonus sektion ud over det sædvanlige.
 • Mange timers video og lydøvelser / træning on-the-go.
 • Adgang til en lukket Facebook gruppe.
 • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser.

Klik videre, følg din nysgerrighed. Du er her, du har søgt, du har allerede sat processen i gang. Prisen pr. online kursus er 1099 kr.  

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

15 + 10 =

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Læg gerne en besked hvis jeg er optaget, eller du ringer udenfor telefontiden. 

Når angstens dikterende stemme råber til dig

Stop op, træk vejret, bliv bevidst. Er der en løve, kæmp eller løb. Er der ikke en løve, fortsæt med at trække vejret stille og roligt.

Jeg har telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2020 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C | M: 40870985 | M: h-fonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Tusinde tak for din tilmelding