fbpx

ONLINE KURSER

 

Selvhjælps online kurser om angst og selvværd.

 

Der er uendelige mange fordele ved online kurser om angst og selvværd. En af dem er, at du kan lære, det du har brug for, præcist når det passer dig.

Du kender det, du sidder om aftenen, forsøger at finde ro og slappe af, mens tankerne og tvivlen bombadere dig med “åh nej, hvad nu hvis” spørgsmål, som du ikke har en jordisk chance for at svare på. Det er svært at takle tanker, tvivl og angst om aftenen, fordi dine ressourcer er brugt til dagen. Med et online kursus, har du hjælp og støtte lige ved hånden 24/7. Vær aktiv, tryk på play, lyt og lær og stop tankerne, tvivlen og angsten.

At være aktiv, er den beslutning, der har hjulpet mig mest, både i forhold til at træde ud af angsten og styrke mit selvværd. Det er den beslutning, der har skabt online kurserne. Og det er den beslutning, der har bragt dig her til denne side – du har aktivt søgt efter viden og hjælp.

Læs om alle online kurserne, tag selvværds testen og få en gratis smagsprøve på Styrk dit Selvværd – tilmeld dig selvværdsugen!

Her får du et overblik over online kurserne.

Hjælp dit angste barn / 7 år +

 

Angst er den stærkeste følelse vi har. Den er uforudsigelig og svær at forstå, fordi den ikke responderer på almindelig sund fornuft. Den gør faktisk det modsatte, den forstærker vores iboende alarmsystem og går i forsvar.

Du kan som forældre opleve, at dit barn har modstand på alt nyt, forsøger at undgå situationer, trækker sig, er mere irriteret, vred eller har opgivende ked af det tårer, efterfulgt af svar som, det ved jeg ikke, du forstår mig ikke.

Når dit barn er ængstelig og bekymret, har du som forældre brug for at kunne hjælpe, støtte og berolige dit barn på en måde, der får angsten til at falde til ro. Det kræver en særlig indsigt, viden om angst, konkrete metoder og strategier og en trin for trin plan. Og det er præcist, hvad du får i online kurset Hjælp dit angste barn. 

Hjælp dit angste barn er et video online kursus fyldt med viden og evidensbaseret metoder og strategier, formidlet i et let tilgængeligt sprog. Der er fokus på at lære nye færdigheder og opbygge mod, hvordan I griber det an, fortæller jeg i online kurset. Og hvis I får brug for ekstra hjælp undervejs, er det altid muligt at booke 1:1 samtaler, fysisk eller online.

Forestil dig, at du ved, hvordan du skal støtte dit barn, når angsten spænder ben. At I sammen har fundet et overblik over de situationer, dit barn er bekymret/ængstelig for. Du ved nu med ro i sindet, hvad du skal gøre, helt konkret. Hvilke spørgsmål du skal stille dit barn, så du støtter dit barn og ikke angsten.

Online kurset anbefales også til fagpersoner, der arbejde med børn og unge.

Træd ud af angsten / 18 år +

 

Når angsten er ude af trit med virkeligheden, får vi problemer, som er svære at løse, fordi angsten står i vejen. Når angsten har fået et forvrænget billede af virkeligheden, kommer vi på overarbejde indeni. Bekymringer og tvangspræget snakkesalige tanker om det værst tænkelige er en af de mange udfordringer. Dertil kommer angstens fysiske symptomer. 

Du har brug for hjælp til at stoppe tankerne. De forsvinder ikke frivilligt. Hvilket du højst sandsynligt allerede har erfaret. du er her, su har søgt, det er ikke tilfældigt.

Forestil dig, at du har lært at stoppe tankerne, omstrukturere dem, afsløre dem for det de er, nemlig tanker og intet andet. At du kan slippe identifikationen med dem, handle, gøre det du har brug for og tage beslutninger uden, at tankerne og angsten bilder dig ind, at det hele går galt.

Det er her, vi starter, for det er tankerne, der er den største udfordring i forhold til angst og frygt. Dernæst skal du naturligvis øve dig i at træde ud af angsten, lidt af gang, det kan ikke forceres. Det er hårdt arbejde, særligt når man ikke helt ved, hvordan man griber det. Det er derfor, jeg har lavet online kurset til dig. Der er super gode anvisninger i forhold til, hvordan du gør, helt konkret, når du skal øve dig i at træde ud af angsten. Følg din nysgerrighed og læs mere.

Styrk dit selvværd / 15 år +

 

Selvværd handler om det omdømme du har i dig selv, den værdi du giver dig og dit forhold til dig selv. Overvej det lige! Hvordan er dit forhold til dig? Kan du lide dig selv? Det er et livslangt forhold, og derfor er du den vigtigste person i det forhold. Lær at skabe de bedste mulige betingelser for et godt og velfungerende forhold. Lær at styrke dit selvværd.

Forestil dig, at du står stærkt i dig selv, at du hviler i den du er. Forestil dig, at du kender dine styrker, og ved hvor der er brug for forbedringer, hvor du skal sætte ind, og ikke mindst, hvordan, helt konkret. Du har en plan. Det er slut med alle tvivls spørgsmålene, for du ved, at de bliver besvaret hen ad vejen. Tvivl er en naturlig del af enhver udviklings- og læringsproces. Og tanken om, hvad de andre tænker, ja den har du lagt bag dig. Tænk langsigtet! Hvordan vil dit liv se ud? Hvad ville du gøre, som du ikke gør i dag? Hvordan vil du have det? Det er værd at reflektere over – enig, eller?

Dit selvværd læner sig op ad dine selvbeskyttende sociale færdigheder – tag testen og se hvor du står stærkt, og hvor du har brug for at øve og lære nye færdigheder >> Download testen her.

Når du har udfyldt testen, vil jeg anbefale, at du tager dit selvværd med på råd. Du kan stoppe her, du kan også vælge at handle og aktivt beslutte dig for at gøre noget i dag eller i morgen. Det handler om dit forhold til dig, din livskvalitet, her skal du ikke være nøjsom. Hvis du har et ung teenager, der er udfordret af lavt selvværd, vil jeg anbefale at I tager testen sammen.

GRATIS MINI ONLINE KURSUS

 

Velkommen til Selvværds ugen. Lad os sætte det i gang.

Her kan du melde dig til selvværdsugen og få en smagsprøve på det store online kursus Styrk dit selvværd.

Når du har meldt dig til får 4 videoer de næste 7 dage inklusiv arbejdsbøger samt to bonus videoer. Hold øje med din indbakke, tjek eventuel din spammappe, hvis ikke du modtager noget. Hver video er kun tilgængelig i 48 timer. Her er et par overskrifter, klik på billedet og du kommer direkte til tilmeldingssiden, hvor du også kan læse mere om mini kurset. Det koster ikke noget.

 • Hvad er selvværd?
 • Identificere negative tanker og ændre dem.
 • Vise selvtillid – vide hvad du vil, undgå underdanig og/eller aggressiv adfærd.
 • Klare modgang og samtidig fastholde dine mål.
 • Bonus video og arbejdsbog

Rigtig god fornøjelse med mini kurset.

Hvad får jeg med i online kurset?

For alle online kurser:

 • Engangspris 1099,- kr. Dit for evigt.
 • Abonnement 129/md. Ingen bindinger.
 • Fuld adgang med det samme, du kan være i gang om 3 minutter.
 • Dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, også på mobilen.
 • Svar på masser af spørgsmål – her og nu.
 • Den nyeste viden om angst og selvværd af høj kvalitet.
 • Veldokumenteret , evidensbaseret metoder og strategier, konkrete øvelser du kan arbejde med.
 • Masser af arbejdsbøger du kan downloade.
 • Mange timers video og lytteøvesler / træning on-the-go.
 • Adgang til en lukket Facebook gruppe.
 • 30 dages fuld returret ved køb.

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

15 + 3 =

Telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Jeg har flyttet min praksis til Ry, hvor jeg også afholder gruppeforløb. Jeg har åben for fysiske og online samtaler.

Når angstens dikterende stemme råber til dig

Stop op, træk vejret, bliv bevidst. Er der en løve, kæmp eller løb. Er der ikke en løve, fortsæt med at trække vejret stille og roligt.

Book fysiske og online samtaler. Praksis i Ry og Aarhus. Telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

 

©Helle Fonager 2020 | Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C og Brunhøjvej 8. 1. sal, 8680 Ry | M: 40870985 | M: info@hellefonager.dk

Download Mini-Guiden: Træd ud af angsten - De 7 trin

Tusinde tak for din tilmelding