fbpx

ONLINE KURSER

 

Selvhjælps online kurser om angst og selvværd.

 

Der er uendelige mange fordele ved online kurser om angst og selvværd. En af dem er, at du kan lære, det du har brug for, præcist når det passer dig.

Du kender det, du sidder om aftenen, forsøger at finde ro og slappe af, mens tankerne og tvivlen bombadere dig med “åh nej, hvad nu hvis” spørgsmål, som du ikke har en jordisk chance for at svare på. Det er svært at takle tanker, tvivl og angst om aftenen, fordi dine ressourcer er brugt til dagen. Med et online kursus, har du hjælp og støtte lige ved hånden 24/7. Vær aktiv, tryk på play, lyt og lær og stop tankerne, tvivlen og angsten.

At være aktiv, er den beslutning, der har hjulpet mig mest, både i forhold til at træde ud af angsten og styrke mit selvværd. Det er den beslutning, der har skabt online kurserne. Og det er den beslutning, der har bragt dig her til denne side – du har aktivt søgt efter viden og hjælp.

Læs om alle online kurserne og tag selvværds testen.

Her får du et overblik over online kurserne.

Hjælp dit angste barn / 7 år +

 

Angst er den stærkeste følelse, vi har. Den er uforudsigelig og svær at forstå, særligt for et barn og et ungt menneske. Tvivl, usikkerhed og bekymringer står i kø med spørgsmål om angsten. Hvordan føles angst? Er det angst? Hvor sidder angsten? Hvorfor lige mig? Er angst farlig, fejler jeg noget? Hvad vil angsten? Hvad nu hvis?

Du kan som forældre opleve, at dit barn har modstand på alt nyt, forsøger at undgå situationer, trækker sig, er mere irriteret, vred eller har opgivende ked af det tårer, efterfulgt af svar som, det ved jeg ikke, du forstår mig ikke. Når dit barn er ængstelig og bekymret, har du som forældre brug for at kunne hjælpe, støtte og berolige dit barn på en måde, der får angsten til at falde til ro. Det kræver en særlig indsigt, viden om angst, konkrete metoder og strategier og en trin for trin plan. Og det er præcist, hvad du får i online kurset Hjælp dit angste barn. 

Hjælp dit angste barn er et video online kursus fyldt med viden og evidensbaseret metoder og strategier, formidlet i et let tilgængeligt sprog. Der er fokus på angsthåndtering, at lære nye færdigheder og opbygge mod. Hvordan I griber det an, fortæller jeg i online kurset. Og hvis I får brug for ekstra hjælp undervejs, er det altid muligt at booke 1:1 samtaler, fysisk eller online.

Træd ud af angsten / 18 år +

 

Når angsten er ude af trit med virkeligheden, får vi problemer, som er svære at løse, fordi angsten står i vejen. Når angsten har fået et forvrænget billede af virkeligheden, kommer vi på overarbejde indeni. Bekymringer og tvangspræget snakkesalige tanker om det værst tænkelige er en af de mange udfordringer. Dertil kommer angstens fysiske symptomer. 

Du har brug for hjælp til at stoppe tankerne. De forsvinder ikke frivilligt. Hvilket du højst sandsynligt allerede har erfaret. du er her, du har søgt, det er ikke tilfældigt.

Forestil dig, at du har lært at stoppe tankerne, omstrukturere dem, afsløre dem for det de er, nemlig tanker og intet andet. At du kan slippe identifikationen med dem, handle, gøre det du har brug for og tage beslutninger uden, at tankerne og angsten bilder dig ind, at det hele går galt.

Det er her, vi starter, for det er tankerne, der er den største udfordring i forhold til angst og frygt. Dernæst skal du naturligvis øve dig i at træde ud af angsten, lidt af gang, det kan ikke forceres. Det er hårdt arbejde, særligt når man ikke helt ved, hvordan man griber det. Det er derfor, jeg har lavet online kurset til dig. Hvis du primært er udfordret af tanker, kan du også overveje at starte med Tanke Toolboxen, som du kan læse mere om her på siden.

Styrk dit selvværd / 15 år +

 

Selvværd handler om det omdømme, du har i dig selv, den værdi du giver dig og dit forhold til dig selv. Overvej det lige! Hvordan er dit forhold til dig? Er dit selvværd svingende, ustabilt, fraværende, mangelfuldt, lavt, svagt, lydløst, opgivende, ængsteligt? Hvordan vil du beskrive dit forhold til dig selv? Hvilke ord dukker op?

Og hvordan ser det ud med dine selvbeskyttende sociale færdigheder? Måske kender du ikke betegnelsen, og dermed kan du jo ikke svare, det giver mening. Det kan også være at du kender dem, dog uden helt at vide, hvad de præcist består af. Uanset, så kan jeg dele med dig, at dine selvbeskyttende sociale færdigheder tager vare på dit selvværds velbefindende. Dit selvværd læner sig op ad dine selvbeskyttende færdigheder – tag testen og se hvor du står stærkt, og hvor du har brug for at øve og lære nye færdigheder >> Download testen her.

Når du har udfyldt testen, vil jeg anbefale, at du tager dit selvværd med på råd. Du kan stoppe her, du kan også vælge at handle og aktivt beslutte dig for at gøre noget i dag. Hvis du har en ung teenager, der er udfordret af lavt selvværd, vil jeg anbefale, at I tager testen sammen.

TANKE TOOLBOX / 7 år+

 

Få hjælp til at stoppe tanke rumination (tanker, der kører i ring), og lær hvordan du ændrer og omstrukturere urealistiske, negative og selvkritiske tanker.

Kan du genkende, at du har en tankeplageånd i dit hoved, der kører på autopilot og blander sig i alt, hvad du foretager dig. Der er altid en kommentar til, og om dig, om du nu har gjort eller sagt det rigtige, overset noget, taget den rigtige beslutning, for hvad nu hvis du ikke har? Tankerne kører i ring, over analysere alt, små detaljer, som du godt ved, ikke er vigtige, bliver vigtige og selvom du gerne vil stoppe tankerne, kan du ikke – endnu! Du kan lære det. Og det er præcist derfor, jeg har lavet Tanke Toolboxen til dig.

Du har brug for at kunne stoppe tankeplageånden og sætte tankehamsterhjulet på pause. Og det er muligt at lære. For du er ikke dine tanker, du er et menneske, der kan tænke. Og tanker er ikke virkelige, selvom de virker virkelige. Det er din hjerne, der producere tankerne og ikke dig. Du kan tænke på dem som tanker, hvilket er et bevis på, at du ikke er dine tanker. Hop af tankehamsterhjulet, lær hvordan.

Hvad får jeg med i online kurset?

For alle online kurser:

 • Engangspris for master online kurserne 1099,- kr. Dit for evigt.
 • Abonnement 129/md. Ingen bindinger.
 • Engangspris for Tanketoolboxen 199,- kr. Dit for evigt.
 • Fuld adgang med det samme, du kan være i gang om 3 minutter.
 • Dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, også på mobilen.
 • Svar på masser af spørgsmål – her og nu.
 • Den nyeste viden om angst og selvværd af høj kvalitet.
 • Veldokumenteret , evidensbaseret metoder og strategier, konkrete øvelser du kan arbejde med.
 • Masser af arbejdsbøger du kan downloade.
 • Mange timers video og lytteøvesler / træning on-the-go.
 • 14 dages fuld returret ved køb af online kurser.
 • 7 dages fuld returret ved køb af tanketoolbox.

Kontakt Helle Fonager

Ring mig op

10 + 2 =

Telefontid mandag 9-13 og tirsdag - fredag fra kl. 9-10. Praksis i Ry.  

Når angstens dikterende stemme råber til dig

Stop op, træk vejret, bliv bevidst. Er der en løve, kæmp eller løb. Er der ikke en løve, fortsæt med at trække vejret stille og roligt.

Book fysiske og online samtaler. Praksis i Ry. Telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

©Helle Fonager 2020 |  Brunhøjvej 8. 1. sal, 8680 Ry | M: 40870985 | M: info@hellefonager.dk

Download Mini-Guiden: Træd ud af angsten - De 7 trin

Tusinde tak for din tilmelding