fbpx

Vidste du, at bekymringer forsinker dig og lukker ned for din adgang til “det ved jeg ikke hjernen”

Vidste du, at “det ved jeg ikke” hjernen er 3-5 skridt foran “det ved jeg godt” hjernen? Det betyder rent faktisk, at den beslutning du går og tænker på at tage, højst sandsynlig allerede er taget – du ved det bare ikke 🤭 

Jep, den er god nok… den ubevidste del af hjernen, The Unconscious Mind, som jeg kalder for “det ved jeg ikke hjernen”, er på forkant med, hvad der er godt for dig – på kort sigt og på lang sigt.

Så beslutningen er allerede taget.. du kan roligt læne dig tilbage, du behøver bekymre dig, du behøver ikke søge længere, eller gør du?

Du ved jo ikke, hvad det er, du ved – måske er svaret, at du skal søge efter flere svar! Enig, det er ikke let.

Næste skridt må være, at få adgang til “det ved jeg ikke hjernens” beslutningscentral, så du kan få klarhed.. knock knock.

Og her har du et par valgmuligheder… Du kan banke på en enkelt gang eller to, og vente på klarhed, mens du fortsat bekymrer dig.. Eller du kan banke på og være aktiv i processen, mens du venter på klarhed.

Udfordr dine bekymringer – har de reel grund til at være der?

Spørg dig selv “Hvad er det, som bekymrer mig?”. “Hvad er jeg bange for, der vil ske, hvis jeg tog denne beslutning?”. “Hvor har jeg denne bekymring fra?”. “Og hvis det jeg frygter, bekymrer mig over ikke sker, hvad kunne der så ske i stedet for?”.

Der er ingen tvivl om, at din kommunikation og kontakt med “det ved jeg ikke hjernen” optimeres mere end dobbelt op, når du er aktiv deltagende ift. at søge klarhed.

Bekymringer forsinker dig – de skal udfordres, så de ikke bilder dig ind, at du ikke kan, det du vil.

Og her får du al den hjælp du har brug for…

Realistisk tænkning - Helle Fonager

Realistisk tænkning åbner døren for dig – tjek ind og download Realistisk tænkning 2i1 for 0,- kr. https://hellefonager.dk/shop/

Ha en fantastisk bededagsferie

Bedste hilsner – Helle.