Forældrekursus - Hjælp dit angste barn

Nyt forældrekursus 24. november 12.30 – 17-30

Syrenvej 15 8240 Risskov
Pris 825,-

Lær at hjælpe og støtte dit ængstelige, bekymrede barn. Gør op med tvivlen og få en trin for trin vejledning. På kurset gennemgår vi alle de metoder og strategier, du har brug for at lære, når du skal hjælpe og støtte dit barn.

 

Forældrekursus - workshop

"Hjælp dit angste barn"

Lær at hjælpe og støtte dit ængstelige, bekymrede barn

Gør op med tvivlen og få en trin for trin vejledning. På kurset gennemgår vi alle de metoder og strategier, du har brug for at lære, når du skal hjælpe og støtte dit barn. Kurset er for forældre med børn optil 17 år. Pårørende er også velkommen.

De kognitive metoder vi arbejde med er videnskabelige og evidensbaseret - de anvendes alle i angstbehandlingen i dag, specifikt i Cool Kids og Chilled angstbehandling, der har stor succes.

Kursusprisen er inkl. online kurset "Hjælp dit angste barn" (normalpris 1999 kr.) og med som ekstra bonus, får du forskellig online arbejdsbøger samt et mini online kursus til dig selv, så du også kan arbejde med dine bekymringer. Du vil møde andre forældre, som genkender de udfordringer du står i. Der bliver små grupper inddelt efter børnenes alder.

Det vil være muligt at købe Cool Kids og/eller Chilled arbejdshæfterne på dagen - de koster 300 kr. pr. sæt og er ikke inkluderet i prisen.

Så snart du er tilmeldt og har betalt, får du fuld adgang til online kurset og alle de fordele, som følger med - "live coaching webinar hver 14 dag samt adgang til en lukket Facebook gruppe for forældre"

Kursusprisen er inkl. forplejning, kaffe, te, frugt, brød/ost og kage.

Tilmeldingen er bindende, der kan ikke refunderes, da du får fuld adgang til online kurset.

Praktisk information

Dato: Lørdag 24. november 2018, 12:30 til 17:30
Sted: Syrenvej 15 8240 Risskov
Pris: 825,-

Det vil være muligt at købe Cool Kids og/eller Chilled arbejdshæfterne separat, de koster 300 kr. pr. sæt.

Kursusprisen er inkl. online kurset “Hjælp dit angste barn” (normalpris 1999 kr.)

Kursusprisen er også inkl. forplejning, kaffe, te, frugt, brød/ost og kage.

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til kurset på 40 50 02 72.

Der er begrænset antal pladser.

Tilmeld Forældre Kursus

Ring mig op

Arbejdshæfter

10 + 14 =

Mød Celina, som har gået i et Chilled angstbehandlingsforløb - hun har taget nogle af hendes klassekammerater med. Det var helt på eget initiativ - og de sagde ja tak til at deltage. Deres budskab er ret entydigt - sammen, kan vi hjælpe hinanden.

Hvad siger kursisterne

"Meget kompetent og dygtig kursusholder/underviser. Stor viden, behagelig facon og god kontakt til kursisterne. Og ikke mindst en brand i hjertet for børn, unge og voksne med angst og andre udfordringer. En brand man mærker. Derfor kan du trygt kaste dig i Helles arme ligemeget om du leder efter en guide på din personlige rejse eller skal bruge en foredragsholder, der når helt ud i hjørnerne af salen".

Bo Jacobsen

Leder, Randers Ungdomskole.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding