COOL LITTLE KIDS

NYHED – Cool Little Kids angstforebyggende forløb for børn 3-7 år

– lær at forstå, hjælp og støtte dit barn ud fra de evidensbaseret kognitive metoder, man bruger i Cool Kids angstbehandling.

Forløbet er for forældre, der er 6 familier i hver gruppe. Du finder info om gruppeforløbene nederst på siden.

Ring og hør nærmere – holdene starter til september.

Hvis du gerne vil booke en tid, kan du ringe 40 50 02 72 tirsdag og torsdag i tidsrummet 8.00 – 11.00. Her sidder Pia ved telefonen og tager imod besked.

Cool Little Kids Angstforebyggende gruppeforløb

Cool Little Kids®

Cool Little Kids®  er et forebyggelsesprogram udviklet til børn i førskolealderen (ca. 3-6(7) år). Programmet fokuserer på at lære mindre børn – med forældrenes hjælp – hvordan man opbygger selvsikkerhed og udvikler færdigheder, der hjælper dem med at håndtere angst og andre negative følelser under opvæksten. Programmet er målrettet mindre børn, der beskrives som generte, bekymrede, ængstelige eller sensitive. Man ved i dag at børn, som er meget tilbageholdende, reserverede og hæmmet i deres temperament eller personlighed har større risiko end gennemsnittet for senere at udvikle angst og depression.

Er oprindeligt udviklet af Ronald M. Rapee, Elizabeth X. Lau og Susan J. Kennedy på Centre For Emotional Health, Macquarie University, Sydney, Australien. De forskellige moduler er oversat og bearbejdet til dansk af Annie Dolmer Kristensen, Jette Lund, Tine Lind Nielsen & Mikael Thastum, CEBU – Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge.

Cool Little Kids Programmet gennemføres udelukkende som gruppeforløb.

Mød andre forældre, som står i samme situation som jer. Jo før I griber ind, jo bedre. Forløbet er udelukkende målrettet forældre – børnene deltager ikke i sessionerne. Og det anbefales, at begge forældre deltager i gruppeforløbet – det er dog ikke en forudsætning. Programmet er funderet i kognitiv adfærdsterapi og er baseret på forskning, som har identificeret nogle af de vigtigste faktorer i forbindelse med udvikling af angst i opvæksten.

De centrale træk træk hos barnet er:

  • ængstelighed, bekymring eller hyppig tristhed
  • generthed – meget reserveret overfor fremmede
  • mindre snakkesalige end jævnaldrende børn
  • tendens til at søge tryghed ved omsorgspersoner
  • tristhed, let opgivende ift. nye aktiviteter eller situationer
  • langsom til at åbne op overfor jævnaldrende børn

Praktisk information

Tilmelding og dato for opstart er på vej.

Når I melder jer til forløbet, har I reserveret en plads på gruppeforløbet. Der vil være en forsamtale inden gruppeforløbet starter, for at vurdere og afklare, om jeres barn er i målgruppe.

Når din tilmelding er modtaget, bliver du inden for 2-4 hverdage kontaktet for at booke en tid til forsamtalen. Hvis du har spørgsmål til Cool Little Kids, kan du skrive via kontakt formen her eller ringe på 40 50 02 72 tirsdag og torsdag i tidsrummet 8.00 – 11.00. Her sidder Pia ved telefonen og tager imod besked.

Gruppeforløb koster 4100 kr. – der er 6 sessioner i alt, og hver session varer 2 timer. Vi mødes hver 14 dag fra 17-19 Prisen er inkl. løbende supervision undervejs i forløbet (normal timepris for supervision er 900 Kr), samt online kurset “Hjælp dit angste barn”  (normalpris 1999 kr.) Hvis du allerede har online kurset, koster gruppeforløbet 3600 kr.

Der er 6 familier i hver gruppe.

“Hjælp dit angste barn” er et terapeutisk online video forløb, hvor jeg gennemgår alle de metoder og strategier vi arbejder med i Cool Kids og Chilled, så du har hjælp og støtte lige ved hånden 24/7. Kurset er inkl. 2 månedlige live coaching webinar, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig, samt en invitation til en lukket facebookgruppe sammen med andre forældre, der er i samme situation.

Det er også muligt at købe et abonnement på online kurset.

Hvis du gerne vil i gang her og nu. Abonnement 184,- pr. måned – ingen bindinger.

Klik her for yderligere info

Sprøgsmål angående Cool Little Kids

Ring mig op

Mød Celina, som har gået i et Chilled angstbehandlingsforløb - hun har taget nogle af hendes klassekammerater med. Det var helt på eget initiativ - og de sagde ja tak til at deltage. Deres budskab er ret entydigt - sammen, kan vi hjælpe hinanden.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Søren Frichs Vej 38 B st.th., 8230 Åbyhøj | Tlf.: 40 50 02 72 | hellefonager@mail.dk

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding