fbpx

COOL KIDS SUPERVISOR WEEKEND KURSUS

Opkvalificere din viden og praksis – lær at forstå, hjælpe og støtte de angste børn og unge

Weekendkursus for dig, som ønsker endnu mere viden og praksis erfaring om gruppedynamiske processer relateret til målgruppen. Vi går hands-on og dykker ned i værktøjskassen og sætter små gruppe-/undervisningsforløb i gang. Du får en færdig undervisningsplan med hjem – bedre bliver det ikke.

Der er brug for hjælp inden angsten for alvor rammer deres selvværd, deres sociale liv, skolegang og muligheder for uddannelse. Vi står overfor en helt ny gruppe af børn og unge – hvor mange er udfordret af stressrelateret angst. Det er alvorligt, og derfor skal det tages alvorligt. Du har som fagperson brug for at lære nye færdigheder og nye strategier, og det er formålet med Cool Kids Supervisor Kurset.

Der er to pladser tilbage – klik på linket Cool Kids Supervisor weekendkursus i Aarhus 21/22 september 2019

Meld dig til allerede nu. Her kan du gøre en stor forskel. 

Heldagskursus Supervisor kursus – en dag, tjek datoerne for 2019 i Aarhus og Roskilde

Jeg har telefontid mandag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 10.00. Ring på 40870985. Du er velkommen til at lægge en besked, så ringer jeg dig op.

Cool Kids Supervisor Weekendkursus

"Jeg har stadig armene oppe - det var et fantastisk kursus"
-Annette - gymnasielærer Nordjylland.

"Tusind tak for et virkelig inspirerende og oplysende kursus".

"Jeg har selv fået mod på at komme mere ud over stepperne og smide bekymringerne, og allerede i dag har jeg grebet tingene helt anderledes an - overfor den pige jeg støtter med angst og hendes mor. Det er bare så super godt at have fået sat tingene i system og ordentligt på plads."
-Bedste hilsner Pernille

Det er fantastisk at mærke den store interesse for heldagskurset Cool Kids Supervisor Kurset, som jeg startede i august 2016

- indtil nu har over 400 fagpersoner fået opgraderet deres viden og praksis. Jeg har gennemført 29 heldagskurser, afholdt i Frederiksberg, Roskilde, Aalborg og Aarhus. Dertil 8 skoleoplæg/foredrag. Det betyder, at der er endnu flere børn og unge, som får den støtte og hjælp de har brug for. Jo flere vi er til at løfte opgave, jo flere kan vi hjælpe - og det er der hårdt brug for.
Jeg tilrettelægger også individuelle kursusforløb for personalegrupper med fokus på specifikke behov.

Afholdte kursusforløb:

 • 2018 Randers Ungdomsskole / To-dagskursus for 12 fagpersoner.
 • 2018 AOF Roskilde / En-dagskursus for 11 fagpersoner.
 • 2018 Randers Ungdomsskole - hele personalet / 5. timers seminar
 • 2018 Oust Mølleskolen - hele personalet / 3. timers seminar
 • 2019 Vendsyssel Teater - netværk mellem teatre i Region Midt og Nord 21 pers. / 3. timers seminar.
 • 2019 Fjordskolen Lejre, Socialpædagogisk dagbehandlingstilbud - hele personalet / to-dags kursus.
 • 2019 Lindknud, Socialpædagogisk opholdssted - hele personalet / to-dags kursus.

Jeg har tidligere afholdt 2-3 timers oplæg for skoler og institutioner. Det gør jeg ikke længere, da det er min vurdering, at tidsrammen langt fra tilgodeser behovets fulde omfang. Der er ganske enkelt for lidt tid til at komme i dybden, og det går ud over den vigtige praksisviden, som de fleste fagpersoner efterspørger - med god grund. Viden er ikke tilstrækkelig, der skal også være tid til at fordybe sig i værktøjskassen. Tjek priser her >>

Jeg arbejder til daglig med Cool Kids og Chilled angstbehandling og har gennem de sidste 5 år gennemført mere end 60 gruppeforløb og mindst lige så mange individuelle forløb med stor succes. Pointen er, at metoderne og strategierne virker.

 

 

De kognitive metoder, som er i Cool kids programmet styrker læringen og bidrager til bedre trivsel for alle børn.

Målgruppe: Du har en grunduddannelse indenfor følgende fagområder, f.eks. lærer, pædagog, sygeplejersker, socialrådgiver, ergo- og fysioterapeuter o. lign. Dit ønske er at opkvalificere/ajourføre dit professionelle arbejde med din målgruppe.

Du er hjertelig velkommen som privat person - eneste forudsætning er en faglig relevant uddannelse, eller praksisfel.

Kurset er teoretisk og praksisnært, et hands-on kursus - på kurset får du:

 • Viden om angst og angstlidelser ud fra psykologiske referencerammer som Kognitiv psykologi, Neuroaffektiv udviklingspsykologi og Intensiv Psykodynamisk Korttidsterapi (ISTDP).
 • Vi arbejder praksisnært - du får en introduktion til generelle og specifikke angsthåndteringsstrategier og metoder fra den kognitive adfærdsterapi.
 • Indføring og træning i Cool Kids og Chilled programmet, herunder også det manualbaserede gruppeforløb og dets procedurer.

 

Cool kids Supervisor - et kursus, hvor din fagpersonlige praksis er i fokus.

Vil du være med til at sikre faglig udvikling og personlig trivsel i forhold til de angste børn, unge, unge voksne og familierne på din arbejdsplads, så er du kommet til det rette sted. Du får styrket din fagpersonlige færdigheder ift. ovenstående målgruppe, så du efterfølgende kan varetage forskellige opgaver:

 • Facilitere og supervisere læringsprocesser ift. ovenstående målgruppe.
 • Facilitere og supervisere gruppeprocesser ift. angste børn, unge, unge voksne (kun weekendkursus).
 • Hjælpe og støtte forældre til børn og unge, som er udfordret af bekymringstendens og angst.
 • Supervisere kollegaer, der arbejder med målgruppen - du får en indsigt i de bagvedliggende dynamikker, som styrer angsten.
 • Planlægge og gennemføre undervisningsforløb/temadag om angst og bekymringer (Kun weekendkursus).
 • Vurdere om et barn har behandlingskrævende angst, og dermed er udenfor dit fagpersonlige kompetencefelt.
 • Forståelse for egne fagpersonlige muligheder og begrænsninger.
 • Erkende, respektere og varetage egne behov i arbejdet med målgruppen, så du ikke kommer på overarbejde.
 • Øge dine relationskompetencer ift. målgruppen (på weekendkurset går vi endnu mere i dybden).
 • Udvikle nye faglige kompetencer og styrke de eksisterende.

Er det ambitiøst - ja absolut, det skal give mening. Kurset er lavet til dig - du er fagperson, du vil noget med din fagpraksis ift. målgruppen, og det ønske går hånd i hånd med mine ambitioner, mit mål, at hjælpe børnene, de unge, de unge voksne og familierne. Du har erfaring med målgruppen, du har allerede udfordret dig selv, prøvet lidt af hvert - og så har du søgt efter mere. Du er her, og det er jeg glad for. Du kender din målgruppe, og på dette kursus får du viden, færdigheder og et nyt fagligt udgangspunkt, så du kan forstå, hjælpe og støtte børnene, de unge, de unge voksne og familierne.  

Tilmeld dig allerede nu - der er maks 14 deltagere på hver hold.

Jeg arbejder til daglig med Cool Kids og Chilled angstbehandling og har gennem de sidste 5 år gennemført mere end 60 gruppeforløb og mindst lige så mange individuelle forløb med stor succes. Pointen er, det virker også i din praksis.

 

Gruppe Supervision - opkvalificere og vedligehold din Cool Kids praksis.

Supervision er en vigtig og livgivende kilde til opkvalificering af fagligheden - det er det ekstra skub, den ekstra indsats, som styrker praksis, når nye tiltag skal implementeres. Særligt når du arbejder med andre mennesker, fordi lærings- og udviklingsprocesser altid overrasker. Og det er dit ansvar, hvordan det kommer til at gå.

Supervision fungerer som en løbende efteruddannelse, hvor du bliver trænet i at facilitere og påtage dig lederskabet af forskellige faglige processer og løse konfliktsituationer på en mere hensigtsmæssig og givende måde. Jeg arbejder praksisnært med udgangspunkt i dit konkrete arbejdsliv.

Vi tager udgangspunkt i dine fagpersonlige behov og mål – og der vil være en kontinuerlig vekselvirkning mellem teori, metode og fagpersonlig udvikling. Når vi mødes, arbejder vi med cases, praktiske eksempler og forskellige kreative øvelser – alt sammen med det mål at styrke og opkvalificere din Cool Kids praksis.

Supervisionen kan foregå på din arbejdsplads, eller hos mig, i min praksis. Vi mødes 3-5 timer. Der er plads til maks 6 i hver gruppe.

Praktisk information

 

 

Weekendkurset koster 3800 kr. to dage, lørdag fra 9.00 - 16.00 og søndag fra kl. 9.00 - 14.00 NYHED - Prisen inkluderer fuld forplejning - morgenmad fra kl. 8.30 frokost og kaffe og kage. I prisen er også inkluderet et kompendium, samt to online kurser, Hjælp dit angste barn og Styrk dit selvværd. Og det stopper ikke her - du får også et års medlemskab Cool Kids Supervisor Portalen, alt til en samlet værdi af 2870 kr. 

Heldagskurset koster 1850 kr. en dag fra kl. 9.00 - 16.00. Prisen inkluderer fuld forplejning - morgenmad fra kl. 8.00 / 8.30 i Aarhus, frokost og kaffe og kage. I prisen er også inkluderet et kompendium, samt online kurset "Hjælp dit angste barn". Og det stopper ikke her - du får også et års medlemskab Cool Kids Supervisor Portalen, alt til en samlet værdi af 1880 kr. 

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til kurset på 40 87 09 85 - du kan også sende mig en besked via kontaktformularen.

 

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut MPF, foredragsholder og supervisor
- for yderligere info læs her.

Jeg er uddannet supervisor ved Kempler Instituttet og arbejder proces- og oplevelsesorienteret, hvor jeg kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Erfaringsmæssigt er denne læringsform støttende i forhold til refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

 

Spørgsmål til Cool Kids Supervisor Weekend Kursus

Ring mig op

4 + 10 =

Hvad siger kursisterne

"Meget kompetent og dygtig kursusholder/underviser. Stor viden, behagelig facon og god kontakt til kursisterne. Og ikke mindst en brand i hjertet for børn, unge og voksne med angst og andre udfordringer. En brand man mærker. Derfor kan du trygt kaste dig i Helles arme ligemeget om du leder efter en guide på din personlige rejse eller skal bruge en foredragsholder, der når helt ud i hjørnerne af salen".

Bo Jacobsen

Leder, Randers Ungdomskole.

Kurser og Foredrag

Her kan du se kommende kurser og foredrag.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2019 | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 87 09 85 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding