fbpx

COOL KIDS SUPERVISOR KURSUS

Lær at hjælpe og støtte de angste børn og unge

Heldagskursus for fagpersoner, der arbejder med børn og unge – en dag fra kl. 9.00 – 16.00 inkl fuld forplejning.

Sidste kursus i 2018 – Roskilde 22. november / få pladser.

Kurserne for første halvdel af 2019 er sat i kalenderen – se nederst på siden >>

NU med løbende online supervision, gratis månedligt webinar og lukket Facebook gruppe.

Der er brug for hjælp inden angsten for alvor rammer deres selvværd, deres sociale liv og deres skolegang. Vi står overfor en helt ny gruppe af børn og unge – hvor mange er udfordret af stressrelateret angst. Det er alvorligt, og derfor skal det tages alvorligt.

Cool Kids supervisor - Lær at hjælpe de angste børn og unge

Kære lærere, pædagoger og øvrige fagpersoner

Interessen for kurset er stor, det glæder mig meget, for det betyder, at der er endnu flere børn og unge, som får den støtte og hjælp de har brug for. Jo flere vi er til at løfte opgave, jo flere kan vi hjælpe - og det er der hårdt brug for. Se videoen til ende, og så vil jeg naturligvis anbefale, at du melder dig til. Du er velkommen som privat person - eneste forudsætning er en faglig relevant uddannelse. Der er begrænset antal pladser - 14 deltager på hver hold. Siden bliver løbende opdateret - datoer, sted og pris findes nederst siden - tilmelding er åbnet, bemærk holdene bliver hurtigt fyldt op.

 

Det er fantastisk at mærke den store interesse for Cool Kids Supervisor Kurset, som jeg startede i august 2016 - I alt 16 hold og mere end 180 kursusbeviser er nu underskrevet. Praktisk info, kursusbeskrivelse, datoer pris mv. står i min brochure, som du kan downloade. Og der er en ekstra bonus med i prisen - mit online forløb "Hjælp dit angste barn - online" læs mere.

De kognitive metoder, som er i Cool kids programmet styrker læringen og bidrager til bedre trivsel for alle børn.

Angst er et af tiden største psykiske udfordringer for børn og unge. Udfordringer, som ofte medfører øget fravær og et ustabilt skoleforløb. Nogen er så hårdt ramt, at de ikke har været i skole gennem længere tid. Når det bliver opdaget i tide, med rette hjælp og støtte fra de involverede fagpersoner, er det muligt at afhjælpe denne kurs. Derfor anbefaler jeg, at alle skoler, institutioner, familieplejere og rådgivere får viden, indsigt og praktisk erfaring med Cool kids og Chilled metoderne. Mange fagpersoner ved ikke, hvad de skal stille op overfor de angste børn og unge - og med god grund. Angst er på mange måder uforklarlige og svær at forstå - for den reagerer ikke på almindelig fornuft og opmuntrende anvisninger. Lærerene og pædagogerne har brug for viden, indsigt og konkrete værktøjer/metoder, så de kan hjælpe børnene og familierne - og det er det overordnede formål med kurset.

Cool kids - supervisor - et kursus, hvor din faglige praksis er i fokus.

Tilmeld dig allerede nu - der er maks 14 på hver hold. Jeg anbefaler at være flere fra samme skole/institution - det vil, erfaringsmæssigt, styrker praksis efterfølgende. Kurset har som mål at uddanne lærere, pædagoger og fagpersoner, som arbejder med børn og unge, så de kan supervisere kollegaer, forældre, samt facilitere læringsprocesser, som hjælper og tilgodeser børn og unge med angst.

Kurset kan følges op med supervision.

Jeg anbefaler, at kurset følges op med supervision, når der er gjort erfaring i praksis. Supervision er en vigtig og livgivende kilde til opkvalificering af fagligheden - det er det ekstra skub, den ekstra indsats, som styrker praksis, når nye tiltag skal implementeres. Særligt når du arbejder med andre mennesker, fordi lærings- og udviklingsprocesser altid overrasker. Og det er dit ansvar, hvordan det kommer til at går.

Supervision fungerer som en løbende efteruddannelse, hvor du bliver trænet i at facilitere og påtage dig lederskabet af forskellige faglige processer og løse konfliktsituationer på en mere hensigtsmæssig og givende måde. Jeg arbejder praksisnært med udgangspunkt i dit konkrete arbejdsliv.

Vi tager udgangspunkt i dine fagpersonlige behov og mål – og der vil være en kontinuerlig vekselvirkning mellem teori, metode og fagpersonlig udvikling.

Når vi mødes, arbejder vi med cases, praktiske eksempler og forskellige kreative øvelser – alt sammen med det mål at styrke og opkvalificere din Cool Kids praksis.

Supervisionen kan foregå på din arbejdsplads, eller hos mig, i min praksis.

For yderliger info - send en besked via kontaktformularen.

Praktisk information

 

Det koster 1850 kr. eksl. arbejdshæfter, der bestilles på CEBU. Læs mere om det i oversigt og betingelser - download her >>
Vi mødes fra 8.30 - 16.00. Frokost er inkluderet i prisen.

Der er begrænset antal pladser - 14 deltager på hver hold.

Som ekstra bonus får du mit online forløb "Hjælp dit angste, bekymrede barn - online" med i prisen (normalpris 995 kr.)

Online forløbet kan også købes seperat, og jeg vil anbefale det til alle skoler og institutioner.

Læs om mit online forløb her og mød Jasmin og hendes forældre, som har gået i et Cool Kids forløb.

Du kan melder dig til her. I feltet virksomhed og adresse mv. skriver du navnet på din arbejdsplads (HUSK EAN nr. og kontakt person). Hvis du melder dig til som privatperson, skriver du blot dit eget navn/firmanavn/adresse.

Hvis I er flere, som gerne vil afsted (det vil jeg helt klart anbefale), skriver I navn og email i besked feltet. Hvis i ønsker arbejdshæfter kan de købes på CEBU

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til kurset på 40 50 02 72

 

Jeg er underviser, familie og psykoterapeut MPF, foredragsholder og supervisor
- for yderligere info læs her.

Jeg er uddannet supervisor ved Kempler Instituttet og arbejder proces- og oplevelsesorienteret, hvor jeg kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Erfaringsmæssigt er denne læringsform støttende i forhold til refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

Tilmeld Supervisor Kursus

Ring mig op

2 + 12 =

Hvad siger kursisterne

"Meget kompetent og dygtig kursusholder/underviser. Stor viden, behagelig facon og god kontakt til kursisterne. Og ikke mindst en brand i hjertet for børn, unge og voksne med angst og andre udfordringer. En brand man mærker. Derfor kan du trygt kaste dig i Helles arme ligemeget om du leder efter en guide på din personlige rejse eller skal bruge en foredragsholder, der når helt ud i hjørnerne af salen".

Bo Jacobsen

Leder, Randers Ungdomskole.

Helle Fonager

I min daglige praksis hjælper jeg børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke, så de kan hjælpe sig selv og andre. Cool Kids og Chilled for børn og unge, kognitiv adfærdsterapi for voksne.

 

©Helle Fonager 2018  | CVR: 34320268; | Syrenvej 15, 8240 Risskov | Tlf.: 40 50 02 72 | info@hellefonager.dk

 

Få min ebog - Motivation

Helle Fonager - eBog Motivation

Tusinde tak for din tilmelding