fbpx

PRISER PÅ ANGSTBEHANDLING OG KURSER

 

Hvad koster angstbehandling og kurser om angst?

Her får du et overblik over pris, betingelser og øvrig info om betaling. Der kan ikke søges tilskud til angstbehandlingen via sygesikring og danmark. Det påvirker ventetiden i den gode retning, hvilket er en fordel for dig, der gerne vil i gang nu.

I disse Corona tider er det vigtig at holde et skarpt øje med angsten. Mange er blevet presset og belastet af tiden i isolation, de mange nødvendige adfærdsændringer, afstand, afspritning, mundbind, online arbejde/møder/undervisning, der stiller helt andre krav til os. Angsten har ændret karakter, den reagerer på en anden måde en før. Vent ikke forl længe med at søge hjælp. Når vi bliver presset og belastet af ydre omstændigheder, er hjælp og støtte vigtig for en hurtigere bedring.  Og det gælder både for børn, unge og voksne.

Efter 9 år i Aarhus har jeg valgt at flytte min praksis til Brunhøjvej 8 i Ry. Der er parkering lige uden for døren og gode bus og tog forbindelser.

Telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Jeg har flyttet min praksis til Ry, hvor jeg også afholder gruppeforløb. Jeg har åben for fysiske og online samtaler.

Priser på angstbehandling og angst kurser for fagpersoner.

Angstbehandling voksne

 

Angstbehandling, kognitiv adfærdsterapi, ISTDP og metakognitive øvelser for voksne 18 år+

Første samtale varer 1 1/2 time – 1400 kr.

1 time – 990 kr. / online 940 kr.
1 1/2 time – 1400 kr. / online 1325 kr.

Et individuelt forløb strækker sig typisk over 10-15 gange. Jeg anbefaler, at du kommer med en uges mellemrum de første 3-5 gange, derefter hver 14 dag. Effekten af angstbehandlingen falder, når der går for lang tid mellem sessionerne.  Læs mere om angstbehandling her >>

Gruppeforløb, Træd ud af angsten – 9900 kr.

Du kan vælge at betale hele beløbet på en gang, eller dele betalingen op i 2 x 4950 kr. eller 3 x 3300 kr. eller 4 x 2475 kr. eller 5 x 1980 kr. Første betaling er 14 dage inden opstart.

Der er 36 timers gruppeterapi og supervision, Hvilket giver en timepris på 275 kr. sammenlignet med et individuelt forløb, hvor timeprisen er 990 kr. Du får flere timer, mere tid til fordybelse til en meget billigere timepris. Undervejs i forløbet kan du også ringe til mig, hvis du har brug for sparring, det er også med i prisen. Dertil får du 2 online kurser med, Træd ud af angsten og Styrk dit selvværd. Om lørdagen er der frokost, kage, kaffe, te, dette er også med i prisen. Dertil får du et undervisningskompendie, med hjemmeopgaver.

Hjemmeopgaver er en stor del af angstbehandlingen. Jeg har lavet online kurset Træd ud af angsten og Styrk dit selvværd, som jeg henviser til i forløbet. Pris pr. online kursus er 1199 kr. Du kan også vælge et abonnement 129/md. Der er ingen bindinger, du kan opsige når som helst. Læs mere om online kurserne her.

Angstbehandling børn og unge.

 

Alle forløb er inspireret af de mange Cool kids og Chilled forløb jeg har gennemført gennem de sidste 7 år.

Forsamtale
1. time 990 kr. / online 940 kr.

Et individuelt forløb forløber over 10-12 sessioner
1 time 990 kr. / online 940 kr.

Gruppeforløb for unge 12 x 2 timer 7680 kr. Der kan betales 1, 2 eller 3 rater efter aftale. Prisen er inkl. en online Toolbox til de unge, med træningsvideoer, lytteøvelser og opgaver til hjemmearbejdet.

Hjemmeopgaver er en stor del af angstbehandlingen, hvor det primære fokus er at lære nye færdigheder op opbygge modet til at turde overvinde angsten. Jeg har lavet online kurset Hjælp dit angste barn, der består af undervisnings videoer og arbejdsbøger til hjemmeopgaverne. Det koster 1199 kr. Du kan vælge abonnement 129/md. Der er ingen bindinger, du kan opsige når som helst. Læs mere om online kurset her.

Klippekort til online angstbehandling, coaching og supervision

 

 • Timepris 860 kr / klippekort 3 x 1 time for 2580,- kr. / klippekort 5 timer for 4300 kr.
 • Klippekort 6 x 30 minutter 2580 kr.

Lær når det passer dig

Få evig adgang til dit eget online bibliotek med videoer og masser af digitale arbejdsbøger, du kan downloade.

I angstbehandling er der fokus på at lære nye færdigheder og nye strategier, øvelser gør mester. Bliv ved indtil du kan.

Hjælp dit angste Barn

Forestil dig, at du ved, hvordan du skal støtte dit barn, når angsten spænder ben for al sund fornuft. Sammen har I fået en klarhed over de situationer, dit barn er bekymret/ængstelig for. Du ved nu med ro i sindet, hvad du skal gøre, helt konkret. Hvilke spørgsmål du skal stille dit barn, så angsten reduceres og giver plads til modet og viljen til at ville.

Hjælp dit angste barn er et online selvhjælpskursus til dig, der har et stort ønske om at forstå, hjælpe og støtte dit barn og hele familien.

Se intro videoen og læs mere om online kurset >>

Træd ud af angsten

Når angstens dikterende stemme har råderet i dit liv, er dit mod og din viljestyrke stærkt udfordret. Åh nej, hvad nu hvis tanker, om alverdens katastrofe scenarier, kan på få sekunder devaluere dig og aktivere hele din krops fysiske alarmberedskab.

Du har brug for hjælp til at stoppe tankerne. De forsvinder ikke frivilligt, de går ikke i sig selv og finder ro. Det er hårdt arbejde, det kan du sikkert bevidne. Her står du ikke alene, her har du hjælp lige ved hånden, når det blive svært.

se intro videoen og læs mere om online kurset >>

Styrk dit selvværd 

Forestil dig, at du står stærkt i dig selv, at du hviler i den du er. Du kan sige fra, uden skyld og dårlig samvittighed. Du kender dine styrker, ved hvor der er plads til forbedringer, hvor du skal sætte ind, og ikke mindst, hvordan – helt konkret. Slut med alle tvivlsspørgsmålene om hvordan og hvorfor… Det har du lagt bag dig.  Tænk langsigtet – hvordan vil det være for dig? Hvad ville du kunne, som du ikke kan i dag? Hvordan vil dit liv se ud?

Styrk dit selvværd er et online selvhjælpskursus, hvor der er fuld fokus på dit selvværd, dit forhold til dig selv.

Alle online kurser kan købes til evig eje pris 1199 kr. Du kan også vælge abonnement til 129/md. Der er ingen bindinger, du kan opsige når som helst.

Angst Vejleder Kursus – lær at hjælpe og støtte de angste børn og unge.

Kursus kalenderen er åben igen. Alle kurser er naturligvis indrettet, så de følger myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid19.

Et kursus for fagpersoner, der arbejder med børn og unge. Du kan melde dig til via din arbejdsplads eller som privatperson, eneste forudsætning er en faglige relevant uddannelse og/eller praksis.

Prisen på endagskurset inkluderer fuld forplejning – morgenmad fra kl. 8.00, frokost, kaffe/te ad libitum og kage og frugt. I prisen er også inkluderet et undervisningskompendium, et valgfrit master online kursus (normalpris 1099 kr), en online Toolbox, samt Follow Up 2 t. virtuel sparring, vejledning og supervision (normalpris 2×1500 kr.). Du får et kursusbevis efter endt kursus.

Angst Vejleder Kurset er en videreudvikling af det gamle Cool Kids Supervisor Kursus.

Opkvalificere din viden om angst og få endnu mere praksiserfaring med hjem.

Angst vejleder kurset tilbydes også som weekendkursus for dig, der ønsker endnu mere viden og praksiserfaring. Her går vi hands-on også i forhold til de gruppedynamiske processer relateret til den målgruppe, du arbejder med. Vi dykker dybt ned i værktøjskassen og sætter et forløb i gang. Du får en færdig undervisningsplan med hjem.

 • Weekendkursus – to dage fra kl. 9.00 – 16.00. Pris 4380,- kr.

Prisen inkluderer fuld forplejning – morgenmad fra kl. 8.00, frokost, kaffe/te ad libitum og kage og frugt. I prisen er også inkluderet et undervisningskompendium, to valgfrie master online kursus (normalpris 2×1099 kr), en online Toolbox, samt Follow Up 2 t. virtuel sparring, vejledning og supervision (normalpris 2×1500 kr.). Du får et kursusbevis efter endt kursus.

Skræddersyet Angst kurser, seminar og foredrag.

 

Opkvalificering af viden og praksis om angst for.

 • Fagpersoner
 • HR
 • Skoler
 • Institutioner
 • Organisationer
 • Virksomheder

 

Foredrag og seminar: 2-5 timer. Timepris 2500 kr.

Med i prisen er der et kompendie (selvprint) med slides fra dagens program, samt udvalgte øvelser. Der kan endvidere tilkøbes licens til Helle Fonager – Online kurser. 

Kursus: Endagskursus for HR, ledelse eller personalegrupper fra kl. 9.00 – 16.00. (Eller hvad der passer jer). Ring og hør nærmere.

Kursus: Todages kursus elle weekendkursus – begge dage fra kl. 9.00 – 16.00. (Eller hvad der passer jer). Ring og hør nærmere

Reference til afholdte seminar, heldagskurser og to-dagskurser for mindre og større personalegrupper

Vejledning, sparring og supervision for fagpersoner

 

Fysisk eller online 1-3 timer, for

 • Lærer
 • Pædagoger
 • HR
 • Ledere
 • Skoler
 • Institutioner
 • Organisationer
 • Virksomheder

Timepris 1500,- kr.

Ved fysiske møder er der maks 6 deltagere, online maks 12 deltagere.

Betalingsbetingelser

 

hellefonager.dk er nu en del af nielsenp.dk Palle Nielsen Kropsterapi.

nielsenp, Palle Nielsen er en meget kendt samarbejdspartner, som jeg har kendt hele mit liv. Han er min bror, og jeg er dybt taknemlig for vores rejse sammen. Læs mere om samarbejdet her >> 

Sådan betaler du
Du kan betale kontant eller via mobliepay til nielsenp 841378 / skriv faktura nr. og HF i kommentar feltet. Gruppeforløb og kurser kan betales via bankoverførsel til nielsenp cvr. 32614892 Jutlander Bank reg.nr. 8140 konto nr. 2073789136

Vilkår og betingelser for betaling: Du betaler via faktura, enten kontant, via netbank eller mobilepay.
Angstbehandling og terapi betales dags dato.
Seminar og Kurser betales 30 dage inden opstart.

Der kan desværre ikke henvises eller søges tilskud til behandling – det er udelukkende egenbetaling.

Vilkår og betingelser for afbud.

Angstbehandling og supervision: Afbud skal ske senest dagen før – send en sms eller mail. Ved senere afbud, eller manglende afbud, opkræves der fuld pris.

Særlig vilkår vedr. seminar og kurser – hvis du melder fra senest 4 uger inden opstart, får du det fulde beløb tilbage. Hvis du melder fra efter de 4 uger, refunderes det fulde beløb kun såfremt, en anden overtager pladsen.

Ring mig op

1 + 15 =

Telefontid mandag - fredag fra kl. 9-10. Jeg har flyttet min praksis til Ry, hvor jeg også afholder gruppeforløb. Jeg har åben for fysiske og online samtaler.

Book fysiske og online samtaler. Praksis i Ry. Telefontid mandag - fredag fra kl. 9.00 - 10.00. Læg gerne en besked, hvis du ringer udenfor telefontiden, og hvis jeg er optaget. Du kan også sende en besked via kontaktformularen.

Tjek priser på samtaler her >>

 

©Helle Fonager 2020 |  Brunhøjvej 8. 1. sal, 8680 Ry | M: 40870985 | M: info@hellefonager.dk

Download Mini-Guiden: Træd ud af angsten - De 7 trin

Tusinde tak for din tilmelding